Bejelentkezés

x
Search & Filters

Twister

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2007

További képek

Biográfia: 

2007-ben Szávai Gergő /Gery/, alapította a budapesti rock zenekart. Először Ónodi Jozsef /Joci/ csatlakozott, mint basszusgitáros, majd Siska Fercsi dobos, és végül Kovács Attila énekes. Abban az évben elkészítették első demojukat, amin 3 szám hallható. 2008-ban megkezdődtek a koncertek kisebb klubokban. Első komolyabb változás 2008 tavaszán következett be, mikor Siska Fercsi helyére Teleki Levente került.

Egyre több koncert következett, és egyre több meghívás is. 2009 elején egy mini turné keretében 1 hetet Liptódon töltött a zenekar, amit egy babarci nagy sikerű koncerttel fejezett be. Ezután elkészült a második, 5 dalt tartalmazó demo felvétele, melyet ismét egy tagcsere követett, mégpedig az énekes poszton.

2010 legelején Pető Tamás/TST Tribute/ is csatlakozott a zenekarhoz, mint vendég zenész, hogy erősítse a gitáros és énekesi posztokat. Az együttműködés olyan jól sikerült, hogy Tamás a Twister oszlopost tagjává vált. 2010-ben a zenekar bejárta szinte az egész országot. Felléptek Győrben, Miskolcon, Békéscsabán, Dunaújvárosban és Kaposváron is. Lehetőséget kaptak a Szeptemberfeszten és a Káosz fesztiválon is.

2011-ben megjelent a zenekar első lemeze, Az Ördög Lánya, a Nail Records gondozásában.
 

Videók

  • Twister - Így imádlak
  • Twister - Az Ördög Lánya

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Mókos Tamás
ének
Szávai Gergő
gitár
Molnár Balázs
basszusgitár
Teleki Levente
dob
Pető Tamás
ének
gitár