Bejelentkezés

x
Search & Filters

Wackor

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1996

További képek

Biográfia: 

A wackorithys (továbbiakban Wackor), mint olyan, a levegőben terjedő súlyos vírusfertőzések közé sorolható. Az első megbetegedéseket 1996-ban regisztrálták az RKH és Awaken kórok DNS-maradványainak egyesülését követően. Eddigi megfigyelések szerint leginkább frekventált helyeken szedi áldozatait, súlyos mentális deformációt okozva elsősorban a fiatalok körében, mely magatartás-zavarral, idegrendszeri elváltozásokkal és egyéb maradandó vagy végzetes következményekkel járhat. A kór történetének egyes állomásai:

1996 - Az első regisztrált megbetegedés, a vírus ekkor még csak levegőben terjed. A kór kialakulásának kezdetleges őssejt-szintű szakasza, lokálisan regisztrált, enyhe lefolyású fertőzések figyelhetőek csak meg. A kór elnevezése erre az időszakra datálható.

1999 - A kezdetleges progresszív mentális deformációt, más néven elmecserét okozó mutáció megjelenése, amely már nemcsak levegőben terjedő, hanem szalagos magnetozigóta vállfajban is megtalálható. Ötszázszoros nagyításban megfigyelhetőek az egyedül erre a variánsra jellemző szintetikus biomechanikus struktúrák. Jellemző a kór nem számottevő, de biztos terjedése. (molecular sequencer)

2000 - A második, úgynevezett rejtett variáns megjelenése, ami még kezdetleges formában, mégis iránymutatóan előrejelzi az úgynevezett lobotómiás vállfaj megjelenését. Jellemző a mechanikus struktúrák teljes eltűnése, a természetes, úgynevezett analóg rezgések megjelenése valamint a lemezes felépítés. A legkevésbé virulens mutáció, megbetegedések csak az ezzel foglalkozó kutatók körében figyelhetőek meg, de ebben az időszakban regisztráltak fertőzéseket Németországban is.

2001 - Az úgynevezett lobotómiás variáns megjelenése. Az első súlyosabb fertőzéshullám okozója, amelyre jellemző, hogy a második rejtett variánst is tartalmazza. Megfigyelhető, hogy a jól ismert hammerithys-szel terjed mind a lemezes, mind a szalagos felépítésű vállfaj. Ez a törzs jóval agresszívabb elődjeinél, jelentősebb megbetegedés-hullámokat okozva elsősorban az északi-északnyugati régiókban, de gyakorlatilag kisebb-nagyobb mértékben megfigyelhető mindenhol. Az év végén Déli Bornithys kórral együtt a WMD kutatások minisztériuma (Weapons of Mass Destruction, tömegpusztító fegyverek) megfigyeléseket végez országos szinten. Az eredmények aggasztóak.

2002 - A lobotómiás variáns megbetegedés-hullámának intenzív lefolyású időszaka. A vírus még mindig elsősorban levegőben terjed, bár már megjelenik az úgynevezett médium vállfaj erősödése, mely ismételten a kutatók körében szedi áldozatait. Az év második felében megfigyelhető a vírus erőteljes evolúciója egy sokkal agresszívabb és hatékonyabb mutáció kialakulása felé.

2003 - Igazán sikeres évnek számít a kór megfékezésének történetében. Az év első felében a fertőzések csökkenésével sikerül szinte maradéktalanul visszaszorítani a vírustörzset a laboratóriumokba. Ezen év februárjában sikeres, áttörő kísérletet végez a Parkplatz Kutatóintézet és Dr. Szabika, aki sikeresen rögzíti az új lemezes mutáció egyes fejlődési szakaszait és izolálja az új variánst. Ekkor nem várt fordulat történik: az úgynevezett gége-nyúlvány váratlan reakciókat mutat és elpusztul. Hónapokkal később Dr. Szabika ismételten reprodukálni próbálja a gége-nyúlvány kifejlődését, de ez sem vezet kielégítő eredményre: bíztató előjelek ellenére az úgynevezett elektrosztatikus részecske kivételével a variáns újból elpusztul. A kutatást a Bakery laboratóriumban Dr. Pici és Dr. Viktor folytatja, ahol végül sikeresen összegzik az eddigi eredményeket, és sikeresen rögzítik a gégenyúlvány kialakulását, ami a tudomány történetében precedens nélküli, valamint véglegesen processzálják az új törzset a Bakery részecskegyorsítójában. Jelentős előrelépés a kutatásban, mikor Dr. Vanilla a vírus úgynevezett illuzionális részecskéit sikeresen fuzionálja, és így lehetővé válik az illuzionális részecskék terjedésének többdimenziós rögzítése. Ez év novemberében Dr. Pici és Dr. Viktor befejezi a kutatást, és sikeresen fuzionálják a kialakult variánst Dr. Pali úgynevezett "stoner" teóriája alapján tömeges elektrosztatikus rezgésekkel. Ezen időszakban megfigyelhető a médiumokban terjedő úgynevezett hálózatos vállfaj erősödése is. Decembertől új, egyre agresszívabb fertőzések megjelenése figyelhető meg. A rendkívül szigorú biztonsági előírások ellenére a variáns kiszabadul a laboratóriumból.

2004 - Az úgynevezett 10-tételű variáns várható felbukkanása. A fertőzés lefolyása, intenzitása, megjelenési formája ismeretlen.

Ellenanyag mai ismereteink szerint nem létezik. Csak a megelőzés hatásos. Mindig hordjunk magunknál megfelelő védőanyagot. Erre legmegfelelőbbek a távolkeleti termékek, például Lagzee Lay-Chi vagy Ko Sho cégek kitűnő, közismert termékei. Mindig használjunk mexikói, brazil vagy magyar szappant. Kövessük a többséget és higgyünk a vezetők szavának. (csíkos gatya, ceruza)

Tartsuk nyitva a szemünket. Ne feledjük: a wackorithys legtöbb esetben halált okoz, azonban a beteg ezt tévesen érzékeli és gyógyultan éli tovább életét a választás szabadságának téves illúziójában, miközben a valóságban már régen halott, csak ennek nem ébred tudatára.

A kór lappangási ideje ismeretlen.

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Miki
gitár
ének
Küki
basszusgitár
Szléjercsabi
dobok
vokál