Bejelentkezés

x
Search & Filters

Zenevan

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2015

További képek

Biográfia: 

Bár a Zenevan zenekar csak kb. 1 éve alakult, egyes /korosabb... :)/ tagok több évtizedes zenei tapasztalatot tudhatnak maguk mögött. Volt szerencsénk együtt és különböző formációkban Magyarország számos színpadán - közte Sziget, Fishing On Orfű... - játszani, de zenélhettünk a határokon kívül is pl. Németországban, Lengyelországban, Erdélyben, a Vajdaságban, vagy épp Korfun.

A Zenevan zenekar pop-rock feldolgozásokat játszik. A repertoár összeállításánál fontos volt, hogy népszerű, táncolható, hangulatos, ugyanakkor lehetőleg igényes és ritkábban hallott feldolgozásokat, dalokat válasszunk.

Nagyon szeretünk együtt muzsikálni, ezt reményeink szerint a közönség is így érzi, és hozzánk hasonlóan jól fogja magát érezni, velünk.

Az eddigi történetünk során volt már szerencsénk játszani a többek között Szegeden a Borfesztiválon, Kiszomboron, a Sun-City üdülőközpontban, Algyőn, Balatonlellén több alkalommal, a Hódstock és a LÖSZ Fesztiválokon. Az év hátralévő részében van meghívásunk Cserkeszőlőre és Algyőre, valamint egy hódmezővásárhelyi buli is szerveződik egy helyi csapattal közös buli vonatkozásában.

A zenekar tagjai jelenleg is aktívak több, egyéb formációban is pl. Rockefeller, Végletek-Venzo.
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Tóth Anita
ének
Horváth László
gitár
Fodor Tibor
szintetizátor
zongora
Varga Szabolcs
basszusgitár
Gera Imre
dob