Bejelentkezés

x
Search & Filters

ZeropozitivE

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2008

További képek

Biográfia: 

A ZeropozitivE hivatalosan 2008 őszén kezdett bele az első próbákba. A 20-as éveik elején járó fiatal zenészek régebbi zenekaraikkal már a legtöbb ismert vidéki és fővárosi klubban megfordultak. A jelenlegi felállás frissnek számít, mivel 2012 nyarán egy basszusgitárossal, Menyhért Ádámmal gazdagodott a formáció, korábban, márciusában érkezett a csapatba Magyar Máté (ex-I Scream at You!) gitáros, Szalay Dani (ex-Turn of Mind) pedig 2011 októbere óta dobol a bandában, míg a zenekar két alapító tagja Havai Gábor (ex-Metrosection) gitáros és Kabai Márk énekes.

A zenekar Refuse című kislemeze 2012 elején készült el a SuperSize Recording stúdióban Varga Zoli produceri felügyelete alatt, Horváth Attila keverésével. A lemez négy dalt tartalmaz, melyek jól körvonalazzák azt, hogy mit képviselnek. Bár már többször felbukkant a banda neve különböző helyeken (Red Bull Made in Garage program, Talentométer 2011 – Rock kategória 1. helyezés), mégis ez az első komolyabb, saját anyag mutatja be őket méltó módon a hazai underground szcénának.

Rockzenét játszunk. Nem szeretjük ezt túlmagyarázni. Dallam és ének centrikus muzsika, néhol kicsit szokatlan lüktetéssel fűszerezve, angol nyelvű szövegekkel – jellemzi a banda stílusát Kabai Márk énekes.
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Kabai Márk
ének
Havai Gábor
gitár
Magyar Máté
gitár
Menyhért Ádám
basszusgitár
Szalay Dániel
dob