Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Dream Theater gitárosának felesége csatlakozott a Judas PriestesshezRena Sands - aki a Dream Theater gitárosának, John Petruccinak a felesége, valamint a csupa nőkből álló heavy metal zenekar, a Meanstreak egykori gitárosa - csatlakozott a Judas Priestesshez, New York City szenzációs metalcsapatához.

Rena és John a New York-i St. Jamesben élnek, három közös gyerekük van; egy ikerpár: Samantha és Renato, valamint egy kislány, Kiarra.

A Judas Priestess csapata 2009-ben alakult, és mind a sajtó, mind a rajongók körében egyaránt nagy hírnevet szereztek maguknak világszerte.

Maguk a Judas Priest tagjai (különösen Rob Halford, K.K. Downing és a Judas Priest eredeti alapítója, Al Atkins) is kedvező fogadtatásban részesítették a zenekart, hiszen ezeknek a nőknek sikerült lerombolniuk azt az előítéletet, amely az úgynevezett "tribute" (egy másik művész vagy együttes előtti tisztelgésként létrehozott zenekar) együtteseket - különösképpen a nőkből álló "tribute" együtteseket - övezi. Ennek a bandának sikerült egy nagyon különleges és megkülönböztetett helyet kivívnia magának a rock and roll mára már túlságosan is telített világában azzal az eredeti elképzeléssel, amellyel a legendás és befolyásos zenekar klasszikus metal-repertoárjának értelmezték.

A Judas Priestess hölgyeinek ragyogó előadásai minden alkalommal elkápráztatják a közönséget mind nagyszerű tehetségükkel, mind pedig összetéveszthetetlen hard-rock-megjelenésükkel, amely kétségbevonhatatlanul meghatározza, hogy kik is ők.

 

 

 

Címkék: 
Dream Theater
judas priest