Bejelentkezés

x
Search & Filters

Elkezdődtek a ’Bon Scott – The Legend of AC/DC’ című film munkálataiA rock ’n’ roll történelmét január 14-én tovább bővítették, mikor J.R. Gretches filmrendező nekiállt az első olyan drámai film elkészítésének, amely a néhai AC/DC frontember, Bon Scott életéről szól. A filmet a Dél-Karolinai Charlestonban forgatják, és a főszerepet a színész/énekes Rob Liotti kapta meg. A film trailere, mely nagyrészt a film első jelenetéből áll, hamarosan elkészül. A ’Bon Scott – The Legend of AC/DC’ ötlete először 2012 augusztusában fogant meg, és igen hamar felfigyelt rá az egész világ.

A High Voltage Productions nevű cég alkalmazottja, Russell Cotter a következőket mondta: ”A Bon Scott film nagyon erős lesz. Rob fáradhatatlanul dolgozott rajta, hogy a filmnek szárnyakat adjon, és ez, azt hiszem, sikerült is.”

„Több mint 30 év telt el az AC/DC frontemberének halála óta, és Rob most döntött úgy, hogy felhívja megint az emberek figyelmét a zenészre, és ezért minden erejével azon van, hogy egy meghatározó filmet készítsen. Összekomponálni a történetet, a szereplőket és az intellektuális üzenetet nem kis munka, de megéri fáradni vele, hogy a világ összes AC/DC rajongója megkaphassa, amire régóta vágyott.”

J.R. Getches rendező hozzátette: „Bon Scott története egy klasszikus tragédia. Beutazta a világot, mindenhol letette a névjegyét, és túl hamar, túl hirtelen távozott. Különc volt, aki a rockzene világában talált rá önmagára, és álma kergetése közben halhatatlanná vált. Ez egy olyan történet, melyet megéri elmondani, és megéri meghallgatni is.”

 

Címkék: 
Bon Scott
ac dc