Bejelentkezés

x
Search & Filters

European Mantra koncert lesz a MÜPA-ban június 12-én!

A Művészetek Palotája Hey, June rendezvénysorozatának keretein belül 2013. június 12-én European Mantra koncert lesz a MÜPA-ban!

 

A European Mantra zenekar 2001-ben alakult a dobos Borlai Gergő kezdeményezésére. Ő már akkor az ország legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb session dobosa volt, túl több mint száz nagylemezen, de saját zenei gondolatait ebben a zenekarban akarta formába önteni, kompromisszumok nélkül. A zenekar további tagjai is olyan neves zenészek, mint Lukács Peta gitáros, aki Gergő szerzőtársa is egyben, Nagy János Erkel Ferenc-díjas dzsessz-zongorista, valamint Papesch Péter basszusgitáros. Zenéjük roppant eklektikus, mivel az együttes egyik fő célja a zenei műfajok közötti korlátok ledöntése, de nem a fúzió eszközével. Sokkal inkább a szélsőségek egymás mellé helyezése, a zenei kontrasztok, a humor és a mély gondolatok folyamatos váltogatása adja zenéjük és koncertjeik belső lüktetését, ami elképesztően energikus előadásmóddal párosul.

 

A European Mantra nagyon ritkán koncertezik, de akkor mindent belead - a Müpa színpadának döbbenetes zenei erőket kell majd elbírnia.

Rendező: Művészetek Palotája

Erre a koncertre jegyét a Művészetek Palotája saját jegypénztáraiban Edenred Ticket Culture & Sport- és Top Prémium ajándékutalvány, Sodexo Kultúra-, Bónusz és Ajándékutalvány, Puebla Ajándék- és Kultúra utalvány, Művészetek Palotája ajándékutalvány ellenében, valamint a SZÉP-kártya szabadidő keretének terhére is megvásárolhatja.

Érvényes Élmény-, illetve Ínyenc-kártyával a Müpa-kártya által nyújtott kedvezmény személyes vagy online vásárláskor is igénybe vehető.

Jegyárak: 2500, 3200, 3900 Ft

 

Címkék: 
European Mantra