Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Green Day bejelentette visszatérésétNem sokkal azután, hogy a Green Day belekezdett az ’Uno!, ¡Dos!, ¡Tré!’ turnéjába szeptemberben, a frontember, Billie Joe Armstrong váratlanul elvonóra került egy meg nem határozott kábítószer nem megfelelő alkalmazása miatt.

Szeptember 21-én a Green Day a Las Vegasban rendezett iHeartRadio Fesztiválon készült fellépni. A zenekar ‘Basket Case’ című számának előadása alatt Billie Joe Armstrong abbahagyta a dalt, és abbéli nemtetszésének adott hangot, hogy kaptak egy „még egy perc és vége” jelet a fesztivál rendezőitől.

Egy káromkodássorozattal és egy összetört gitárral később a Green Day rajongói gyorsan Armstrong mellé álltak a tiltakozásban, mivel híre ment, hogy a zenekar még csak 25 percet koncertezett az általuk ígért 45 helyett. De csak mi gondoltuk, hogy látható volt a teljes kép, mivel Armstrongot két nappal később elvonóra vitték.

“Drága barátaim… Én csak meg akarom köszönni mindannyiótoknak mindazt a szeretetet és támogatást, amit az elmúlt néhány hónapban tanúsítottatok” – kezdte Armstrong írásbeli nyilatkozatában. „Higgyetek bennem, ez nem múlik el nyomtalanul, és én örökké hálás leszek, hogy ilyen csodálatos barátaim és családom van. Minden nappal egyre jobban érzem magam. Így most – minden további nélkül – a show-nak folytatódnia kell. Már alig várjuk, hogy újra úton legyünk és ennek terhe alatt éljünk! A szenvedélyünk csak még erősebbé vált.”

Címkék: 
green day