Bejelentkezés

x
Search & Filters

Happy Finish Tribute Feszt II. - Ruha- és cipőgyűjtési akcióval a rászorulóknak

Egy boldog világvége vár rátok december 21-én, a Dürer Kertben: a legnagyobb kedvencek legjobb magyar tribute-jai sorakoznak fel a kis- és nagyteremben, hogy biztosítsák a hangulatot.  A nagyteremben elsőként Machine Head dalok dörrennek 20 órától a Hellalive jó voltából, később a Grain (Koяn) veszi be a színpadot, és pörgeti azt az я bötűt. 22:20-tól a Slipchaos maszkos-harcos tagjai csapnak totál zűrzavart a Slipknot zenekar nagyszerű popslágereivel. A Metallicáról pedig még biztos nem hallottatok, így most csodálatos alkalmatok lesz – az utolsó! -, hogy megismerjétek őket a Scary Guys előadásában!

A kisteremben sem kevésbé kedvelt bandák előtt tisztelgünk majd. Szemét földe lakói (Garbage-land) a The Clash klasszikusaiban turkálnak és hozzák el nektek, utána a Piggy nyújt Iggy Pop élvezetet. Őket a Rancid tribute követi, azaz a Timebomb robban, minden bizonnyal jó nagyot! Azért, reméljük nem akkorát, hogy a végét jelentse a bulinak, hátra van ugyanis a Ramones Mania! Hogy az melyik zenekar tribute-ja? Titok. Mindezt ingyen!

 És ha jössz, ne felejts el hozni magaddal néhány jó állapotban lévő ruhát és/vagy cipőt! Biztosan találsz otthon olyan darabot, amit már rég nem hordtál, valaki más karácsonyát szebbé teheted vele! Az összegyűjtött ruhák jó helyéről, a Magyar Vöröskereszt gondoskodik. Hívással és SMS-sel is segíthetsz fázó gyerek tappancsokra cipőt adni, az „Egy cipőben járunk!” gyűjtőakció keretén belül, a 1359-es adományvonalon!    

Nagyterem:

20:00 by 20:40 Machine Head tribute by Hellalive

21:00 by 22:00 Korn tribute by Grain

22:20 by 23:40 Slipknot tribute by Slipchaos

00:00 by 01:20 Metallica tribute by Scary Guyz

Kisterem:

20:00 by 20:40 The Clash tribute by Garbage-land

21:00 by 22:00 Iggy Pop Tribute by Piggy

22:30 by 23:30 Rancid Tribute tribute by Timebomb

00:00 by 01:00 Ramones tribute by Ramones Mania

Jegyár: 0 Ft

A koncertek után őrjöngés az aulában, jó idő esetén, a kertben DJ Ozsival.

Zwack szilvapálinka promóció akció!

 

     

 

                         

Címkék: 
dürer kert