Bejelentkezés

x
Search & Filters

Itt a szeptemberben megjelenő, 3D-s Metallica film dupla CD-jének dallistája

Újabb részletek kerültek napvilágra a Metallica "Metallica Through The Never" című albumával kapcsolatban, amely a zenekar hamarosan megjelenő 3D-s filmje, a "Metallica Through The Never" betétdalait tartalmazza. A dupla CD-s albumot az együttes saját, Blackened Recordings elnevezésű lemezkiadója adja ki szeptember 24-én.

A "Metallica Through The Never" című film sztárja maga a Metallica; a történelem egyik legnépszerűbb, legbefolyásosabb rockzenekara. Ebben a zenére épülő 3D-s moziban - melynek rendezője a díjnyertes Antal Nimród, és amelyben a Metallica legismertebb dalainak, kizárólag a film kedvéért élőben készült felvételei szerepelnek - a nézőnek egy üdítő, nyers és zsigeri moziélményben lehet része. A film merészen kombinál egy merész, narratív történetet a zenekar éllovas ikonográfiájából származó képekkel.

Dane DeHaan személyesíti meg Trip-et, egy fiatal roadie-t, akinek egy sürgős küldetést kell teljesítenie egy teltházas, élő Metallica-koncert alatt. A filmben káprázatos pirotechnika jelenik meg, valamint ez a legkidolgozottabb élő előadás, amelyet valaha is létrehoztak színpadon. A legmodernebb 3D-s megjelenés, melyet több, mint huszonnégy kamerával vettek fel egyszerre, már csak hab a tortán.

A "Metallica Through The Never (Music From The Motion Picture)" dallistája a következő:

CD 1

01. The Ecstasy Of Gold
02. Creeping Death
03. For Whom The Bell Tolls
04. Fuel
05. Ride The Lightning
06. One
07. The Memory Remains
08. Wherever I May Roam
09. Cyanide
10. ...And Justice For All

CD 2

01. Master Of Puppets
02. Battery
03. Nothing Else Matters
04. Enter Sandman
05. Hit The Lights
06. Orion

 

Címkék: 
metallica