Bejelentkezés

x
Search & Filters

Két új videó a Blind Myself-től - 'Diszkószám az éhezésről' ; "Az igaz szó"

Megjelen a Blind Myself legutóbbi, Négyszögöl címűn hatodik albumáról két új videó, a 'Diszkószám az éhezésről', valamint "Az igaz szó", amelyeket a cikk alatt megtekinthettek.

 

"2012-ben nagyon rossz helyzetbe kerültem anyagilag, padlóra kerültem. Végül rákényszerültem arra, hogy könyveim jó részét "elvaterázzam", így jutottam készpénzhez. Ebben a nehéz időszakban született meg a szöveg, amit szokás szerint Pálinkás Tamással készítettünk. Szerencsére azóta sikerült talpra állnom, de azt szeretném, hogy ez a szám emlékeztessen arra az időre, amikor a korgó gyomor erősebb volt, mint a korgó lélek. Szerintem már sokan voltak/vannak hasonló cipőben, mint én akkor, nekik ajánlom a dalt." - vallotta Tóth Gergő, énekes.

 

Diszkószám az éhezésről

 

 

Hasonlóan a Két karodban-hoz, 'Az igaz szó' is úgy született, hogy demózásnál verseket törtünk a készülő dalokra. Ez a kitűnő Ady Endre költemény fantasztikusan illeszkedett a zenei alaphoz, így nem írtunk rá saját dalszöveget, hanem megtartottuk ezt. A számhoz Gróf Balázs barátunk készített egy kis vizuált, amelyben egy-egy pillanatra a kisfiam Bendegúz is feltűnik.

 

Az igaz szó

 

Címkék: 
Blind Myself