Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nyerjetek belépőket a FEZEN Fesztiválra a Rockbook-kal!Idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a FEZEN fesztivál, amely ismét 4 napon keresztül várja a fesztiválozókat a két éve megismert helyszínen, a MÁV-pályán.

A FEZEN és a Rockbook Rockmagazin első közös nyereményjátékán most 2 főre szóló belépőt nyerhettek a Fesztivál augusztus 1-i, csütörtöki napjára, ahol aznap az alábbi fellépőkkel találkozhattok: Action, Apey And The Pea, Ganxsta Zolee és a Kartel, Ismerős Arcok, Junkies, Kiscsillag, Moonspell, Péterfy Bori, Road, Tankcsapda, Tito & Tarantula és még sokan mások...

A nyereményjátékban való részvételhez látogassatok el a Rockbook Rockmagazin Facebook oldalára, ahol az ott leírtaknak megfelelően játszhattok a 2 főre szóló augusztus 1-i belépőkért.

A játékhoz klikk ide: https://www.facebook.com/rockbook.hu?ref=hl

A FEZEN-ről:

A királyok városa nevéhez méltó fesztivállal dúsítja a fesztiválszezont, hogy Székesfehérvár amúgy is kellemes berkeiben egy fergeteges buliban  - A FEZEN-ben - lehessen részünk évről-évre.  
 
Székesfehérvár soha sem fukarkodott rendezvényekkel és lássuk be ilyen történelmi múlttal illik is a kulturális élet központi csapásán haladni. Ennek szerves része, hogy a fiatalok is megtalálhassák számításaikat és higgyétek el, a FEZEN fesztiválon ez biztos meg is történik.
 
A fesztivál helyszínére autóval gyalogosan, kerékpárral vagy busszal simán eljuthatunk, persze a kalandvágyóbbak lovas fogattal, helikopterrel, bevásárló kocsival is próbálkozhatnak de ’járt utat járatlanért’ ugye… Ha hoztunk sátrat, akkor az őrzött kempingben, ha pedig vágyunk a négy fal megnyugtató érzésére, kollégiumokban és diákszállásokon - és persze a város panzióiban és szállodáiban -  találunk remek alvóhelyet.
 
A helyszint megtaláltuk, van is hely, ahová hajnalban ledőlhetünk, mi is van még hátra? Nos igen, maga a fesztivál! A FEZEN évről évre felvonultatja valamennyi stílusban a hazai előadók színe-javát, akik mellett olyan világsztárok fűszerezték már a hangulatot, mint például a Paradise Lost, Helloween, Dream Theater vagy a Clawfinger.
 
Persze ha épp nem koncertekre vagyunk kíváncsiak, megnézhetünk egy stand-up comedy előadást, karaokézhatunk és persze hajnalig – azaz reggelig, elvégre fesztiválon vagyunk –  bulizhatunk.
 
 

A FEZEN idei legnagyobb attrakciója a Deep Purple fellépése lesz, augusztus 3-án, szombaton.

 

 

A további programokat itt megtekinthetitek: http://www.fezen.hu/

Címkék: 
Fezen Fesztivál
deep purple
tankcsapda
Road