Bejelentkezés

x
Search & Filters

Omen - Hatalmas „MetalKarácsony” a Club 202-benEseménydús évtized áll Magyarország egyik legnevesebb heavy metal zenekara, az Omen mögött. Idén áprilisban a Hammer Records gondozásában az első duplalemezes kiadvány is a boltokba került, melynek második korongján a legismertebb Omen dalok szimfonikus átiratai kaptak helyet.

Októberben az a megtiszteltetés érte a zenekart, hogy ők nyithatták meg a világhírű német Accept koncertjét a Petőfi Csarnokban. A legendás magyarok vérprofi műsort adtak a pódiumon, előkészítették a jó hangulatot.

Jelenleg már tartanak a zenekari próbák a December 26-i nagyszabású lemezbemutató koncertre. Az együttes tartalom és hangzás tekintetében is nagy energiákat fektetett a „Nomen Est Omen” korong elkészítésébe, amely a lemez élőbemutatása során is sugárzik majd a színpadról. Olyan grandiózus eseményre készülnek, ami méltó a Mahasz lista negyedik helyén nyitó album sikeréhez. Érdekesség, hogy a buli alkalmával először szólal majd meg a „Jó utat barátom” című dal, melyet az elhunyt Daczi Zsolt emlékére írtak.  A rajongók nagy örömére olyan híres vendégzenészek is közreműködnek majd, mint Gubás Tibor, Rudán Joe, Katona László, Kalapács József és Molics zsolt.  Az este vendégzenekarai az Ego Project és a Milf Magnet lesznek. A zenekar tagjai abban is bíznak, hogy a gyakran csak „magyar blueskirály”- ként emlegetett Deák Bill Gyula a koncert időpontjára teljesen felépül betegségéből és a legnagyobb slágereket ő is velük énekli az est folyamán.

Az esemény linkje: http://www.omen.hu/

A koncert előtt és után egyaránt lesz lehetőség CD és póló vásárlására is.

 


 
Címkék: 
omen
Deák Bill Gyula
Kalapács József
Molics Zsolt