Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rock Beach - Metal Fesztivál a Balaton Parton

Rock Beach Fesztivál 2013 néven egy vadiúj (metálfényű!) színfoltja van a hazai fesztiválpalettának. A rendezvény nem titkolt célja pedig, hogy a Balaton-partot július 26-a és 28-a között ellássa jóféle rock-, metal- és punkmuzsikával, bátran szemezgetve a hazai és a külföldi bandakínálatból. A célunk nem volt más, mint egy olyan rendezvényt tető alá hozni, ami változatos szórakozást kínál a rock-, metál- és punkzene iránt érdeklődőknek, mindezt összekötve a kellemes nyári időponttal és Balatonszemes vendégszeretetével.

A kínálatban 3 nap alatt 30 koncert szerepel, olyan külföldi fellépőkkel, akik méltán számíthatnak a hazai közönség érdeklődésére és szeretetére. A külföldi bandák mellett pedig a legjobb magyar zenekarok, előadók is felvonulnak színpadjainkon.

Fontos számunkra, hogy a fesztivál elérhető árakon álljon a közönség rendelkezésére, azt szeretnénk, hogy a Rockbeach bárki számára ideális és megfizethető szórakozási lehetőség legyen.

Fellépők:

Péntek: Subscribe, Depresszió, Paradise Lost, Don Gatto, Iron Maidnem, Junkies, Hétköznapi Csalódások, Auróra, Prosectura

Szombat: Anna And The Barbies, Alvin és a Mókusok, Gojira, Agregator, Óriás, Akela, Blind Myself, Rómeó Vérzik, Nevergreen

Vasárnap: Road, Deák Bill Gyula, Overkill, Sabaton, Mozsó, Paddy And The Rats, Fish!, Leander Rising, Hollywoodoo

Várunk Titeket tehát 2013. július 26-27-28. között az első ízben megrendezésre kerülő ROCK BEACH Fesztiválra, Balatonszemesre.

 

Címkék: 
Rock Beach Fesztivál
Overkill
Sabaton
gojira
Paradise Lost