Bejelentkezés

x
Search & Filters

Roger Waters és a Pink Floyd: ‘Ennek már 1985-ben vége lett′A Pink Floyd egykori mestere, Roger Waters magasra törhet a 'The Wall' rendkívül sikeres turnéjával, de ez nem jelenti azt, hogy valaha is újra turnézni indul egykori zenekarával.
Nemrég egy interjúban az énekes-dalszövegíró és basszusgitáros a témával kapcsolatban tömören csak ennyit mondott: "Ez 1985-ben véget ért, és még mindig vége van."

Waters a brit Sun újságnak beszélt a szeptemberi, Wembley Stadion-beli fellépésének előkészületeiről, és amikor arról kérdezték, hogy lát-e esélyt arra, hogy a Pink Floyd még elő tagjaival (David Gilmour és Nick Mason) újra színpadra álljon, nem késlekesett a válasszal: “Nem” - mondta, majd hozzátette: "Jó okom volt rá, hogy kilépjek a Pink Floydból, és ez volt a helyes cselekedet, ezt kellett tennem."

Waters kiválása után a Floyd nélküle folytatta tovább a felvételeket és a turnékat, amely tovább súlyosbította a mélyen meghúzódó ellentéteket. Mindezek ellenére a zenekar 2005-ben újra összeállt egy fellépés erejéig. 2008-ban elhunyt a billentyűs Richard Wright, és bár Waters azt mondja, Mason "visszaugrana az időben", végül mégsem nem lát esélyt rá, hogy ez megtörténjen.

 

Címkék: 
Roger Waters
Pink Floyd