Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sebastian Bach megfogadta Steven Tyler-nek, hogy soha többé nem iszik

Sebastian Bach, a Skid Row korábbi énekese feltöltött egy új képet magáról és az Aerosmith frontemberéről, Steven Tyler-ről, megjegyzésként pedig a következőket fűzte hozzá:

"Múlt éjjel Steven Tyler barátommal. Mit is mondhatnék az Aerosmith-ről? Olyan elképesztően jól játszanak, és Steven olyan hibátlanul és tökéletesen énekel, hogy ez már túl van azon, amit az emberek inspirálónak neveznek. Jött Joe Perry, és azt mondta: 'Mi egy bostoni zenekar vagyunk, és ez a bostoni embereknek szól!', majd a következő dalt a tűzoltóknak, a rendőröknek, és azoknak ajánlotta, akik életüket vesztették a bostoni maratonon történt robbantásban. Ausztráliában, Sydney-ben pedig teljesen megőrültek az emberek.

Sokáig nem láttam Steven-t, és most együtt néztük a Van Halen koncertjét. Odajött hozzám, tök sötét volt, de én nem tudtam, ki az. Azt kérdezte: 'A zenekarban játszol?' Mondtam neki, hogy nem. Erre megkérdezte: 'Mit csinálsz?', mire azt feleltem, hogy csak úgy lógok, majd felkiáltottam: 'Ó, Istenem, te vagy Steven Tyler!' Ekkor ő azt kérdezte: 'Miért nem mondod nekem, hogy szia?' Én meg csak annyit mondtam, hogy: 'Mert nem tudom elhinni, hogy itt állsz előttem!' Nagyszerű volt! Együtt lógtunk, és én imádtam! Mondtam neki, hogy nem iszom többé, mire azt mondta, hogy: 'Igen, ezzel én is így vagyok'.

Köszönöm Sydney, Ausztrália!"

 

Címkék: 
sebastian bach
skid row
Steven Tyler
aerosmith