Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Skid Row folytatja az új album felvételét

A Skid Row bevonult a georgiai Atlantában található Open Sky Stúdióba, melynek tulajdonosa és üzemeltetője a producer/dobos Mike Froedge (Dreaded Marco, Black Label Society, Doubledrive, Speed X), hogy folytassa az új, "United World Rebellion - Chapter 1" című CD felvételét, mely idén fog megjelenni.

Az új CD támogatásaként a Skid Row áprilisban kezdi turnéját az Egyesült Királyságban. Az együttes gitárosa, Dave "Snake" Sabo ezt nyilatkozta: "Az Egyesült Királyság az elejétől fogva hűséges hozzánk. Nagyon régen volt, hogy ott jártunk. Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk a visszatérés és a többi nagyszerű zenekar miatt. Ígérjük, hogy pályafutásunk legjobb előadásai közül néhányat biztosan itt fogtok majd látni."

Az együttes basszistája, Rachel Bolan korábban ezt mondta a Times-Standard.com-nak a Skid Row elkövetkezendő hatodik nagylemezével kapcsolatban: "Úgy gondolom, hogy a következő felvételünk, amit Snake-kel együtt írunk, olyan lesz, mint amilyet az emberek elvárnak a Skid Row-tól. Mi már nagyon várjuk!"

Címkék: 
skid row