Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szeptemberben érkezik Jimi Hendrix új életrajzi filmjeAz Outkast frontemberével Andre 3000-el a főszerepben szeptember 5-én jelenik meg a legendás gitáros életét bemutató film, az All Is By My Side. A már most nagy sikernek ígérkező biográfiát a Toronto Film Festival-on mutatják be.

A John Ridley rendezésében készülő film, Hendrix életének tetőpontját mutatja be. (főleg a ’60-es éveket, mikor zenei karrierje az egekbe szökött.)

Egy elég furcsa döntés értelmében, a film producereinek nincs joguk felhasználni Hendrix dalait, és birtokát a film készítésénél.

„Ez az egész Jimi történetéről szól, arról hogy költözött Londonba és lett Jimi Hendrix.” – mondja Sean McKittrick a Rolling Stone-nak. „Hendrix zenéje nélkül akarnak egy róla szóló filmet csinálni. Egy Experience Hendrix képviselő azt mondta: „Ez az egész olyan mintha egy Lincoln filmet készítenének a Gettysburg Address nélkül.””

A legutolsó posztumusz Hendrix kiadvány márciusban jelent meg People, Hell and Angels címmel, és 70.000 példányszámmal kelt el az első héten, ennek köszönhetően a Billboard lista 2. helyére kúszott fel.

 

Címkék: 
jimi hendrix