Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szombaton kerül megrendezésre a 27. Sitkei RockfesztiválSitkei Rockfesztivál 2013. Augusztus 31-én szombaton 1 nap erejéig törjük meg együtt a csendet a Hercseg-hegyen! Immár 27. alkalommal várunk egy kellemes kikapcsolódásra a legjobb hazai rockzenekarok fellépésével!

A Sitkei Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület augusztus utolsó hétvégéjén ünnepeli megalakulásának 25. évfordulóját. A rendezvénysorozat keretében augusztus 31-én délután amatőr zenekarok lépnek színpadra fel, majd az esti órákban nagykoncerteket láthat és hallhat a közönség - közölte Kovács Ferenc, a Sitkei Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület elnöke keddi sajtótájékoztatóján.

A Vas megyei közgyűlés elnöke a sitkei fesztivált a Nyugat-Dunántúl egyik legsikeresebb programjának nevezte. A mostani rendezvényen fellép mások mellett Balázs Fecó, a Kárpátia, a Lord, Tankcsapda, a koncertek sorát a Hooligans programja zárja késő éjszaka.

Az egyesület három alkalommal újította fel a kápolnát, idén viszont egy komolyabb összegről szóló támogatást nyertek el, így a hegyoldalban felépült imahely támfalait is újjá tudják építeni.

Az épület a nyolcvanas évek elején elenyészett állapotban volt, az ajtók, ablakok eltűntek. A falu lakóinak összefogásával sikerült rekonstruálni a romantikus stílusban épült kápolnát és kiépíteni a csatornarendszert is, amely biztosítja a stabil épületszerkezetet, megakadályozza a falak átnedvesedését.

A 2013-as sitkei fesztivál programja:

14.00 : Galeri
15.00 : Dead But Happy
16.00 : Zorall
18.30 : Kárpátia
20.00 : Lord
21.30 : Tankcsapda
23.00 : Hooligans

Jegyárak: napijegy 3000 forint, gyermek (6-14 éves korig) 1000 forint

 

Címkék: 
Sitkei Rockfesztivál 2013
Kárpátia
tankcsapda
Zorall
Lord