Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Yes megtiltotta énekesének, hogy a saját zenekara élére álljon

A Yes megtiltotta énekesének, Jon Davison-nak, hogy Glass Hammer nevű zenekara élére álljon a Cruise To The Edge turné alatt.

A hajófedélzeti fesztivál március 25-én bont vitorlát olyan sztárok szereplésével, mint Steve Hackett, Carl Palmer, a Tangerine Dream, a Genesis Revisited, az IOEarth és még sokan mások, köztük a Yes is - akik az ötnapos extravagancia fő attrakciói lesznek -, valamint a Glass Hammer. De az amerikai felállás kijelentette, hogy beálló-énekest kell keresniük, mert Davison nem léphet fel velük.

“Örömmel jelenthetjük be, hogy nemcsak, hogy ő (Davison) is csatlakozik hozzánk a műsorra, de mi leszünk a Cruise To The Edge koncertjeinek fő fellépői is. Tisztában vagyunk azzal, hogy néhányan nagyon csalódottak vagytok amiatt, hogy nem Jon Davison lesz a zenekar frontembere. Biztosíthatok mindenkit arról, hogy Jon és a többi tag azonnal igent mondott, amikor felkérték a Cruise-ra, de a Yes menedzsmentje nemet mondott." - közölte a Yes az információt.

Davison 2009-ben csatlakozott a Glass Hammer-hez, tavaly óta pedig Benoit David helyére került a Yes-ben. A zenekar nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az énekes megosztása mindannyiuknak megfelelt. Davison múlt hónapban azt mondta, hogy ő és Chris Squire elkezdtek dolgozni a Yes albumán, melynek kiadását erre az évre tervezik.

 

Címkék: 
Yes
steve hackett
Carl Palmer
Tangerine Dream