Bejelentkezés

x
Search & Filters

A 30Y idei utolsó koncertjét december 30-án adja az A38 Hajón



A pécsi 30Y rövid szünet után tért vissza a koncertezéshez 2014 második felében, és ebben az évben három EP-t is kiadott, amiket "összefűzve" új nagylemezt mutatott be idén novemberben. A zenekar idei utolsó budapesti koncertjét december 30-án adja az A38 Hajón.

"a 30Y pécsi. a buszjárat, amiről nevét kölcsönözte, szombathelyi, de már pécsen is van ilyen. a 30-as buszjárat módosított útvonalán jár. nem érdemes bliccelni. a beckek tesók, a papa meg az ádi zenészek, de lehetne fordítva is. senki se kalauz. mindegyik ugyanabban hisz. az életnek előre. háttal a halálnak..."

A 30Y egy 2000-ben alakult rockzenekar. Az elmúlt tizennégy évben megjelent hat hivatalos nagylemeze, tucatnyi, online terjesztett, független hanganyaga és videóklipje.
2014-ben egy rövid pihenő után tért vissza a magyarországi klub- és fesztiváléletbe. A folyamatos koncertezés mellett megjelent három EP-je, amelyeket összefogva nagylemezként ajándékoztak oda a közönségnek, egyfajta köszönésképpen.

A 30Y télen sem pihen. A teljes lemez anyagát év végéig Székesfehérvár, Kapuvár, Törökszentmiklós, Nagykanizsa, Miskolc, Kecskemét városában mutatja be a zenekar, és az idei turnét Budapesten, az A38 Hajón és Pécsen, az Estben zárja, hogy aztán új évet kezdjen: 2015-ben, 15 évesen.

"Egy zenekar akkor van, ha dalai vannak."

A zenekar tagjai:

Beck Zoltán: gitár, ének
Sárközy Zoltán: billentyűsök
Varga Ádám: basszusgitár
Beck László: dob

Facebook: https://www.facebook.com/30yzenekar

 


Az indie rock műfajában kalandozó The Immigrants 2011-ben alakult Pécsett. A háromtagú formáció egy tévés tehetségkutatóban tűnt fel még 2012 tavaszán. Ősszel már a 30Y előzenekaraként tűnt fel az országos turné több helyszínén. Ezután studiómunkálatok következtek és 2013 januárjában megjelent az Immigrants első nagylemeze, Best Of címmel. Az együttes azóta sem tétlenkedik: megjelent első profi videóklipje Smiles around Midnight címmel, majd Bálint-napi sokként a Tittieshez forgatott videót. Koncertjei során a Fish!, a Halott Pénz, a Carbovaris mellett is fellépett.

A trió tagjai:

Badric Adorio: ének, basszusgitár
Sápi Szabolcs: gitár
Károlyfi Balázs: dob

Facebook: https://www.facebook.com/theimmigrantszenekar

 


30Y
The Immigrants
2014. december 29., hétfő 20h
A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő
Jegyár: 2700 Ft, elővételben: 2300 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.



 

Címkék: 
30Y