Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az új Turbo album beharagozójaként minden tag egy-egy rövid videóanyaggal jelentkezett



Pentagram címmel április 9-én online jelentette meg harmadik, 12 számot tartalmazó nagylemezét a budapesti Turbo zenekar. A lemezen található Soul Sister című dalhoz még tavaly decemberben mutatták be a különleges technikával forgatott videójukat, melyet a cikk alatt megtekinthettek. Most pedig az album beharagozójaként minden tag egy-egy rövid videóanyaggal jelentkezett:

 

Jero (basszusgitár)

 

 

 

Delov Jávor (dob)

 

 

 

Vígh Dávid (gitár)

 

 

 

Tanka Balázs (ének)

 

 

 

Dure (billentyű)

 

 

A Pentagram felvételei 2013 nyarán az R33 stúdióban zajlottak - a Vol.1 és a Lost Measure albumhoz hasonlóan - Hidasi Barnabás hangmérnök vezetésével, mint ahogyan az utómunka és a mastering is Barnabás szakértelmét dicséri. A szemet gyönyörködtető artwork Vígh Dávid munkája.

Pentagram a SoundCloud-on:

 

 

Lemezbemutató koncertre április 25-én az Erzsébet téri Akvárium Klubban kerül sor, az ausztrál AlithiA zenekar vendégszereplésével. A magukat "Astral Space Core" kategóriába soroló pszichedelikus rockzenekarról annyit mindenképp érdemes tudni, hogy a zenekar és a Turbo kapcsolata nem új keletű, az ausztrál csapat magyar származású basszusgitárosa anno a Turbo második nagylemezét lektorálta, illetve a márciusban megjelent AlithiA albumon pedig számos ismert magyar művész is közreműködött. Mellesleg épp egy 19 állomásos Európa turnét bonyolítanak. Érdemes elkapni őket!

 

https://www.facebook.com/alithiaband

 

A Turboval készült nemrég készült interjúkat itt olvashatjátok!


A Pentagram a MamaZone kiadó gondozásában jelent meg, mely az április 25-i lemezbemutató koncerten kapható lesz!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1405166406415827

További infók: https://www.facebook.com/turbozenekar

 

Turbo - Soul Sister

 



 

 
Címkék: 
Turbo