Bejelentkezés

x
Search & Filters

David Draiman: "tragikus, szánalmas és szomorú, amit Roger Waters csinál"



Roger Waters az elmúlt hetekbe azzal került a figyelem középpontjába, hogy a berlini koncertjét követően Németországban nyomozás indult ellene, mivel a koncerten viselt egyik öltözéke a náci egyenruhára hasonlított (részletek itt). A zenész hiába védekezett azzal, hogy ez a ruházat több mint 40 éve a show része (a zenész válasza itt olvasható), nem mindenki hisz neki, a Disturbed frontembere, David Draiman pedig hangot is adott nemtetszésének a Twitteren.
 
Az énekes először egy képet töltött fel, amelyen a középső ujját mutatja, az alábbi megjegyzéssel: "Roger Waters, gonosz, gyáva és antiszemita vagy! Bemocskolod a Pink Floyd örökségét. Körbeturnézod a világot, és mindenfelé zsidó- és nőgyűlölő üzeneteket terjesztesz. Tragikus, szánalmas és szomorú, amit csinálsz."
 
 
Egy Aaron Lawson nevű felhasználó erre úgy reagált, hogy Waters jobb és híresebb Draiman-nél, aki válaszolt is a kommentre: "és szerinted ez feljogosítja arra, hogy náci legyen? Nem az a kérdés, hogy ki a híresebb. Nyilván nem is vitatható, hogy ő. Viszont az is biztos, hogy én jobb ember vagyok, mint amilyen ő valaha is lesz. Ez szintén nem vita tárgya."
 
Draiman már a berlini koncert után kirobbant botrány idején is írt Waters-ről, akkor így fogalmazott: "na, vajon melyik antiszemita rohadék csinálja már megint azt, amit régen, sőt, veti el még jobban a sulykot? A diktátorok védelmezője, Putyin nagy rajongója, a két lábon járó szöges ellentéte mindannak, amit valójában képviselnie kellene. Hölgyeim és uraim, íme Roger Waters!"