Bejelentkezés

x
Search & Filters

Day 52: Igazi metal buli, a legütősebb stílusokból február 21-én az S8 Underground ClubbanIgazi metal buli, a legütősebb stílusokból. Talán így írhatnánk le a február 21-i stoner, heavy, thrash és industrial fellépőket felvonultató Day 52 fantázianevű rendezvényt. A belváros legújabb underground klubját három vérbeli metal zenekar veszi birtokba, hogy egy-egy őrültes koncerttel ajándékozza meg az egybegyűlteket. Az S8 Underground Club ehhez tökéletes helyszín, hiszen romkocsmás hangulata mellett akciós italárakkal is megörvendezteti az élőzenére éhes közönséget!

Rammstein! A rockerekenek biztosan nem kell bemutatni Till Lindemann, immáron kultikussá vált zenekarát. A budapesti Feuer Frei, azaz „a magyar Rammstein tribute” a legjobb „Tanz-Metall” slágerekkel  szórakoztatja majd az ipari metal kedvelőit!

Enyingről érkezik a húzós stoner riffeket felvonultató Prey zenekar. Első lemezüket 2014 áprilisában, a dunakeszi JawBreaker Recording stúdióban rögzítették „Journey under the dark clouds” címmel. A főképp Székesfehérváron színpadra lépő csapat végre Budapestre látogat. Down rajongóknak kötelező a megjelenés!

A 2008 óta ezen felállásban játszik a fővárosi Last Fire zenekar. Stílusát tekintve modern, zúzós, de mindvégig dallamos metal, heavy-s és thrash-es elemekkel megspékelve. Hébe-hóba egy-egy feldolgozást is eljátszanak a koncertjeiken, bár ez nem igazán jellemző.

Day 52:

2015. február 21.  (szombat), S8 Underground Club
Kapunyitás: 19.00, koncertkezdés: 20.00
Program:  Feuer Frei | Last Fire | Prey | Rockbuli
Belépő: 690 Ft

Esemény: https://www.facebook.com/events/949243248434289/

 


 

Címkék: 
Feuer Frei
Last Fire
Prey