Bejelentkezés

x
Search & Filters

Depresszió - Friss klip érkezett és tavaszi turné az Alvin és a mókusokkal2014 október elsején került a boltokba a Depresszió új lemeze, ami az előrendeléseknek köszönhetően már a megjelenés napján Aranylemez státuszt ért el, és a Mahasz lista első helyén nyitott. Ezt követően turnéra indult a zenekar, és a legtöbb állomáson telt ház előtt mutatta be A folyamat zajlik... című albumot. Az országjárás zárásaként a Barba Negrában tartotta hivatalos lemezbemutató koncertjét a csapat, amire minden jegy elkelt.

Az őszi turné debreceni és budapesti állomásaira, valamint 1-2 nagyobb nyári koncertre Zettisch Tamás operatőr is elkísérte a zenekart, hogy megörökítse a koncertek előtt, alatt és után zajló eseményeket. Az így összegyűlt, több órányi anyagból kerültek kiválogatásra a legjobb felvételek, amikből az Úgy szeretnék... című dalhoz készített videoklipet a zenekar.
 


A kisfilmről az alábbiakat mondta Halász Ferenc énekes/gitáros:

"Szeretjük dokumentálni a zenekar körüli történéseket, és mivel a zenekarnak eléggé markáns az élő megjelenése, valamint friss színpadképpel, öltözékkel és egyebekkel készültünk a turnéra, ezért egy klip formájában erről is szerettünk volna egy kordokumentumot készíteni, valamint ízelítőt adni abból, hogy milyenek mostanában a Depresszió koncertek. Az úgy szeretnék... az egyik legnépszerűbb dal az új lemezről, és szerintünk is az egyik legerősebb. Ráadásul, ebben található az egyik kedvenc szövegem A folyamat zajlik...-ról, amibe a legtöbb munkát is fektettem, tehát mindenképpen szerettem volna nagyobb nyilvánosságot biztosítani ennek a dalnak. Hangulatilag jól passzol a koncertfelvételekhez ez a lazább, bulizós, de komoly tartalmú szerzemény, ami érzékelteti, hogy milyen jó móka is tud lenni a turnézás."  

2015 tavaszán az Alvin és a mókusok zenekarral közösen folytatja új lemezének bemutatását a Depresszió.

Halász Ferenc: "Egy dombóvári és egy szekszárdi önálló koncerttel nyitjuk a szezont, ami után Gödöllőn, Nyíregyházán, Sopronban, Székesfehérváron, Budapesten, Békéscsabán, Gyöngyösön, Kiskunfélegyházán, Kaposváron és Keszthelyen lehet minket együtt látni az Alvin és a mókusokkal. Szolnokon pedig a Metal Liget Fesztiválon lépünk fel. A turné egyik legnagyobb bulijára március 14-én kerül sor, a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnokban, ahol a Tankcsapda is csatlakozik majd hozzánk. Alvinék hazai pályás bulija után, 04.03-án "nálunk" is nagyszabású eseményre lehet készülni a budapesti Barba Negrában. Friss műsorral készülünk a turnéra, amivel igyekszünk átfogó képet adni az elmúlt 15 évünkről, továbbá több új dal is ezeken a koncerteken hangzik majd el először élőben, A folyamat zajlik...-ról. "

A turné vendége a New Friend Request zenekar lesz.

Bővebb információk:
http://www.depressziomusic.hu
http://www.facebook.com/depressziomusic

 

Címkék: 
Depresszió