Bejelentkezés

x
Search & Filters

Fish! – 15. születésnapi koncert április 17-én, az A38 hajón

Tizenötödik születésnapját koncerttel, rádió-, tévé- és klipfelvétellel ünnepli a Fish! április 17-én, csütörtökön a budapesti A38 állóhajón. A népszerű hardpop zenekar vendége az Uzipov és a Gyík lesz, a koncertek után pedig Fish! kamu dj set-tel folytatódik a buli.

Majdnem Kalifornia, Mi vagyunk itt, Magasan száll, Keep Your Secret, Gyere ki a rétre …csak néhány rádiós sláger és közönségkedvenc dal a Fish! repertoárjából. Unalmas zenekari történet és párás szemmel történő anekdotázás helyett azonban legyen ez egy sima buliajánló, hiszen egyrészt az idén 15 éves Fish! aktuálisabb, mint valaha: a 2006 óta megjelenő sorlemezek legutóbbi darabjával, a tavalyi Konzervzenével a halak újabb szintet ugrottak, másrészt sosem kedvelték a megszokott dolgokat, elég csak a sajátos humorú videóklipekre vagy a kreatív lemezmegjelenésekre gondolni.
 
A fesztiválkedvenc pop/punk/rock halak így inkább azt teszik, amihez értenek, és amit a legjobban szeretnek: április 17-én, csütörtökön este az A38-on csinálnak egy remekbeszabott bulit régi és újabb slágerekkel. A koncertet a Petőfi Rádió és a Duna TV is rögzíti, a zenekar pedig klipet forgat a jeles eseményen, amit speciális vizuális körítés tesz még egyedülállóbbá. A Fish! vendégei az Uzipov és a Gyík zenekarok lesznek,  a koncertek után pedig a Fish! kamu dj set gondoskodik a hangulatról. Az ország talán legközvetlenebb zenekara mindenkit szeretettel lát a születésnapi ünnepélyen!

Fish! – 15. születésnapi koncert és klipfelvétel
Időpont: 2014. április 17. (csütörtök) 20 óra
Helyszín: A38 állóhajó
Vendégek: Uzipov, Gyík zenekar, a koncertek után Fish! kamu dj set

Eseménymeghívó:
https://www.facebook.com/events/1413482138909100Fish! - Gyere ki a rétre

 
Részletek:
http://www.fishonline.hu/
https://www.facebook.com/fishzenekar

 


 

Címkék: 
fish!