Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hülyegyerek Fesztivál pénteken a Dürer Kertben - Fish!, Kozmosz és a többiekHatalmas felütéssel kezdődik Budapesten az idei, tavaszi koncert szezon. A Pest környéki punk, rock élet képviselői erősítőkkel indulnak a tél ellen.

Sose nyomjá' full kretént! Illetve de! Tavaszváró punk/rock/pop buli nem csak hülyegyerekeknek! Főszerepben a konzervből kiszabadult Fish!, vendégeik a Kozmosz, a szülinapos Fatal Error, a szélvészgyors esztergomi Have No Clue és az elmaradhatatlan feltörekvők az underground bugyraiból. Több, mint jó!

A belépő elővételben 1.000.- , a koncert napján 1.500.-, tehát érdemes időben lecsapni rá! Jegyek a koncert helyszínén, a Dürer kertben vehetők (Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21)

A kezdés: pontos! Illetve ezt számokban lefordítva:  19:00. A helyszínen zenekari merchandise rogyásig!

És ha még mindig nem lennél biztos benne, hogy ott a helyed: Gyere el, mert jól ismert dalokra ugrálhatsz, mert nagyon király, eddig talán nem ismert bandákat hallhatsz, mert a Fatal Error és a Kozmosz is új dallal a zsebében érkezik, mert a Kozmosz május közepéig nem koncertezik Pesten, mert minden hülyegyereknek ott a helye, mert elég nagy szívás lenne kihagyni!

Szóval:

"Gyere ki a rétre velem!"

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: 
fish!
Kozmosz
Fatal Error
Hülyegyerek Fesztivál