Bejelentkezés

x
Search & Filters

Három énekessel lép fel a PASO a Zöld Pardonban



Régen játszott dalokkal és egykori énekesekkel, valamint legújabb slágereivel tér vissza a budapesti Zöld Pardonba szeptember 19-én a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A zenekar nemcsak a nyarat búcsúztatja a szabadtéri szórakozóhelyen, hanem Subicz Gábor trombitást is, aki ezen a koncerten az utódjával együtt lép színpadra.

Öt hónap után, szeptember 19-én, csütörtökön 20 órától visszatér a Zöld Pardonba a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). A zenekar április közepén fantasztikus koncerttel nyitotta meg a kultikus budapesti szabadtéri szórakozóhely idei szezonját, most pedig arra készül, hogy hasonló hangulatban a közönséggel együtt búcsúztassa el ezt az emlékezetes nyarat. A PASO idén ünnepli a 10. születésnapját, és a jubileumi évben minden jelentős hazai nyári fesztiválon, valamint az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Németországban, Szlovákiában, Horvátországban is fellépett. A rajongók a Zöld Pardonban időutazásra indulhatnak a fiúkkal.

- Különleges műsorral és vendégekkel készülünk erre a koncertre. A nagy slágerek és a legújabb szerzemények mellett a közönség olyan dalokat is hallhat, amelyek a PASO demó-korszakából származnak, vagyis 7-8 éve egyáltalán nem játszottuk ezeket élőben. Vendégként elhívtuk Burszán Verát és Riger Jánost, a zenekar két egykori énekesét. Kilenc éve nem volt arra példa, hogy mindketten egyszerre álljanak velünk a színpadon, ezért egészen különlegesnek ígérkezik ez az este. Nagyon örömünkre szolgál, hogy ezt sikerült összehozni a jubileumi évben – mondta KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.

A régi és az új találkozása nemcsak a repertoárban, hanem a zenekar felállásában is érezhető lesz ezen a koncerten.

- Mr. Tony Ass, vagyis Subicz Gábor trombitás hosszú tépelődés után úgy döntött, hogy inkább jazz karrierjét helyezi előtérbe, így kilenc év után elhagyja a zenekart. A jövőben elsősorban a Modern Art Orchestra jazz nagyzenekarban, a Subtones nevű saját formációjában és a GringoSztár tagjaként láthatja majd a közönség. Természetesen emellett a hangszerelési munkákat is folytatja. Gábor szeptember 19-én a Zöld Pardonban búcsúzik, ahol együtt lép fel utódjával, az őt már eddig is sokszor helyettesítő Koós-Hutás Áronnal. Szerencsére útjaink nem válnak el teljesen. Tulajdonképpen ez egy helycserés támadás lesz: eddig Áron volt Mr. Ass helyettese, most viszont fordult a kocka, Tony Ass helyettesíti majd Áront, azaz ettől a koncerttől számítva Subicz Gábor lesz a Pannonia Allstars Ska Orchestra beugró trombitása – árulta el KRSa.        

A PASO koncertje szeptember 19-én, csütörtökön 20 órakor kezdődik a Zöld Pardonban. Kapunyitás 19 órakor, a belépő 600 forint.  

A koncert meghívója: https://www.facebook.com/events/156473234548369/

Pannonia Allstars Ska Orchestra: Trónok harca
 

Címkék: 
Pannonia Allstars Ska Orchestra
paso
zöld pardon