Bejelentkezés

x
Search & Filters

Heti Barba Negra Track koncertek: Ladánybene 27, Bikini, HétköznaPI CSAlódások, Sing Sing

Ezen a héten is igen változatos programmal kedveskedik a közönségnek a Barba Negra Track, a Rákóczi (Lágymányosi) híd budai hídfőjénél. Szerdán rajongóival forgattat klipet a Ladánybene 27, csütörtökön Lukács Peta Fonogram-díját ünnepli a Bikini, pénteken tarajinvázió a HétköznaPI CSAlódások-kal, szombaton Börtönhangulat a Sing Sing-gel.

 

Kétórás reggae élményfolyammal készül a Barba Negra Track-et felavatni a jamaikai stílus hazai veterán zászlóvivője, a jövőre 30 éves Ladánybene 27. A csapat a klipforgatásba is belevonja az okostelefonnal érkezző rajongóit.

Habár a reggae már a Ladánybene 27 előtt is felütötte fejét a hazai könnyűzenében, vitathatatlan, hogy 1991-ben ők készítettek első alkalommal albumot e műfajban Magyarországon. A kétezres években tovább kísérleteztek a stílusokkal: 2002-ben egy dub (a reggae-ből fejlődött ki a hatvanas években Jamaicában) majd 2007-ben következett a riddim (jellegzetes basszusdallamokból álló, karibi műfaj) lemezük.

A jövőre harminc éves együttes idén új lemezzel jelentkezett (Offenzíva), ami felvonultat ugyan klasszikus LB 27-ízeket, de újabb határokat is átlép a zenekar történetében. Ha egy óceánparti ház nem is, de egy fergeteges buli mindenféleképpen kijár a vizsgák előtt álló fiúknak és lányoknak és az idősb reggae-arcoknak.

A Ladánybene kétórás monstre koncerttel készül, de klipkészítéshez is kéri a rajongók segítségét.

„A csütörtöki Offenzíva Nagykoncerten (és előtte-utána) koncert klip-et forgatunk az I Know Di Situation c. dalunkra. A profi kamerák felvételei mellett szeretnénk a Ti szemszögetekből is láthatóvá tenni a hangulatot, tapinthatóvá a pozitív vibe-ot, ezért kérünk, ha kedved tartja, készíts a telefonoddal Te is néhány snittet, miközben a Szitut játsszuk! Lehet a színpadról, de örömteli az is, ha egymást kamerázzátok tánc közben! Nem haragszunk meg, ha a borítóról ismert Victory jelet is mutatjátok! :)” – üzeni a zenekar a rajongóinak. A felvett „mozikat”az info@lb27.hu címre várja a zenekar, a legjobb felvételek pedig a klipbe is bekerülnek!

Jegyek elővételben: 1000 Ft, a helyszínen: 1500 Ft.

 

Barba Negra Track
2014 06.05.
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 20.00
 

 

 

Koncerttel ünnepli a Track-ben Lukács Peta Fonogram-díját a Bikini

Nagy megtiszteltetés érte vasárnap a Bikini együttes gitárosát, Lukács Petát.  A gitáros a 2014-es Fonogram-díjátadón vehette át „az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele” kategória győzteseként a neki járó díjat. A zenekar most a Barba Negra Track-ben ünnepel.

A zenekar, amely sosem megy ki a divatból. Kortól, nemtől, politikától függetlenül mindenféle ember fellelhető a Bikini rajongótáborában, akik becsülettel meg is tisztelik jelenlétükkel a bandát minden koncert alkalmával.

A Rákóczi híd lábánál elterülő félkörben tavaly is ritkán látott sokaság gyűlt össze, hogy az örökifjú együttest láthassa és az elévülhetetlen slágereket élőben halhassa. A D. Nagy Lajos-Németh Lojzi-Lukács Peta-Mihalik Viktor- Makovics Dénes-felállású kvintett idén is ellátogat a helyszínre, hogy rangidősként köszöntse Budapest legújabb, szabadtéri szórakozóhelyét.

 

Jegyek elővételben: 1000 Ft, a helyszínen: 1500 Ft.

 

Barba Negra Track
2014 06.06.
Kapunyitás 18.00
Kezdés: 20.00
 

 

 

HétköznaPI CSAlódások - Tiszteletet a Punkoknak! avagy édes PICSÁM vess tüzet!

Kormányok, poilitikai izmusok jönnek-mennek, a valamire való punk mindenkori dolga, hogy beszóljon a hatalomnak. Mire is menne a punk lázadás nélkül? Pláne, ha még zenekara is van, akkor kutyakötelessége. A már lassan negyed évszázada működő HétköznaPI CSAlódások ennek maradéktalanul eleget tesz, igaz, ők már megúszták a karhatalmi jelenlét izgalmát koncertjeiken. Június 7-én igazi tarajos invázióra lehet számítani a lágymányosi rakpart környékén.
 

Jegyek elővételben: 1000 Ft, a helyszínen: 1500 Ft.

Barba Negra Track
2014 06.07.
Kapunyitás: 19:00
19:30 The D.I.Y.
20:30 HétköznaPI CSAlódások

 

 

Börtönhangulat a Barba Negra Track-ben!

 

"Életfogytig Rock n' Roll" - a 90-es évek nagy sikerű hard rock bandájájában először a gitáros/fő dalszerző Abaházi Zoli fordított hátat az emblematikus szlogennek, majd követte őt testvére, Csaba is, ez vezetett az évezredvégi feloszláshoz. Ám 13 év elteltével, tavaly a bőgős Hangya és a gitáros Csarnoki Anti feltámasztotta a legendát Váry Marcival, Boros Petivel, és a hónaljmirigyes Sipos Tomival. Figyelem, másnap Pünkösd hétfő, munkaszüneti nap!

vendég:: Esti Party
Barba Negra Track
2014 06.08.
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 20.00

 

 

Barba Negra Track a Facebook-on: https://www.facebook.com/barbanegratrack
 

Címkék: 
Bikini
Ladánybene 27
HétköznaPI CSAlósások
Sing Sing