Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hollywood Rose - Kivált a zenekarból hazánk legnépszerűbb Guns N’ Roses bandájának gitárosaA mai napon jelentette be az ország talán legkedveltebb, de minden bizonnyal legismertebb Guns N’ Roses Tribute Band-jének, a Hollywood Rose-nak a legénysége azt az édesbús hírt, miszerint a zenekar szólógitárosa, Takács Vilkó jövő évtől elhagyja a fedélzetet. Vilkó 8 évet töltött a zenekarral, megannyi közös élmény köti őket össze, de az élet jelenleg más dolgokat tartogat számára. Teljes békében váltak el útjaik, harag nélkül, sőt a gitáros ameddig tud, segíti a zenekart. Facebook oldalán így nyilatkozott az újdonsült helyzetről:

„Kedves Mindenki,

Sosem hittem volna, hogy egyszer kell majd egy ilyen tartalmú szöveget írnom, de mivel a sors egy furcsa és kiszámíthatatlan figura, meghajlok a nagysága előtt.

Nyolc esztendőt töltöttem egy kiváló közösségben, amellyel együtt majdnem hatszáz koncerten keresztül szórakoztattunk embereket, kiadtunk saját számos lemezeket, DVD-ket, megannyi élményt éltünk át közösen, bejártuk fél Európát, de végül úgy hozta az élet, hogy év végén elbúcsúzom a Hollywood Rose családtól. Persze ez a búcsú csak formai, nem tűnök el a zenekar kötelékéből, hiszen életem egynegyedét töltöttem el velük, a Guns N' Roses a mindenem (és ez így is lesz, amíg világ a világ), amiről még egy vaskos könyvet is megjelentettem tavaly, úgyhogy ott leszek a háttérben és a közönség sorai között egyaránt.

Egy ideje érett bennem a váltás gondolata, hiszen aki ismer, az tudja, mennyire nem tudok megülni a fenekemen, és hogy mennyire szeretem az újabb kihívásokat, illetve feszegetni a határaimat. Mivel ez egy nagy volumenű váltás, elhihetitek, hogy nem órákig, hanem hosszú hetekig érleltem magamban a dolgot, és itt szeretném megköszönni annak a néhány beavatott zenész kollégának és barátnak a véleményét és tanácsát, akik őszintén próbáltak segíteni a döntésben. Az, hogy merre visz az utam tovább, nem titok, de megvárnám vele a másik fél bejelentését. Sokak számára nem lesz meglepetés.

Nyilván a zenekar és a saját részemről is nehéz megemészteni a változást, de bízom benne, hogy ez a jövőbeni „másság” nem befolyásolja a Hollywood Rose népszerűségét. Én maximálisan ezen leszek, hiszen lényegében ennek a zenekarnak köszönhetem a zenei karrierem legszebb pillanatait, illetve azt, hogy ott tartok az „el camino”-mon, ahol tartok. És ezt nem azért írom, mert a szokásoknak megfelelően ezt kell írnom. Külön öröm számomra, hogy egy olyan ember kerül a helyemre, akit régóta ismerek/ismerünk, hiszen Erikkel százezer éve ápolunk baráti viszonyt. Nem fogtok benne csalódni, hiszen egy jó srác, a virsliket is elég jól pörgeti a gitár nyakán, úgyhogy minden aggodalmat ki lehet dobni a kukába!

Egy szó, mint százezer-huszonegy-tizenegy...minden megy tovább a medrében, csak a halak összetétele lesz másabb. :) Ahogy meg egy jó barátom mondá: „aki érkezik, fogadjátok, aki távozik, engedjétek!”

Vilkó

Föld bolygó - 2014.11.17.

(jelen esetben, ha lájkoltok, akkor azzal elfogadjátok a döntésemet és támogattok engem és a HR jövőbeli működését is...köszönöm!)”

Helyét az AB/CD zenekarból már jól simert Fángli Erik veszi át, aki már korábban is jó barátságot ápolt a HR tagjaival.

2014. december 29-én a Club 202-ben láthatjuk utoljára a zenekart az eddigi felállásban. Természetesen itt már Erik is bemutatkozik pár számban.

Következő koncertek, ahol még Vilkó nyúzza a húrokat:

november 21. - Szeged
november 22. - Arad
november 28. - Miskolc
december 19. - Szolnok
december 27. - Kecskemét
december 29. - Budapest - Club202

A zenekar Facebook oldala: https://www.facebook.com/hollywoodrose

Az új felállás:

 

 

Címkék: 
Guns N’ Roses
Hollywood Rose