Bejelentkezés

x
Search & Filters

Közúti baleset miatt elmarad a Foo Fighters ma esti koncertje! Új DVD érkezik!A ma este megrendezendő Új-Zélandi koncertjét kellet lemondani a Foo Fighters-nek, miután a banda felszerelését szállító kamion ilyesztő balesetet szenvedett.

A sofőr várhatóan felépül. Azt még elárulták, hogy sem Dave Grohl, sem a zenekar más tagja nem utazott a járművön. Az autón található berendezések azonban teljesen használhatatlanná váltak. A csere felszereléseket repülővel indították el Los Angeles-ből, hogy a csapat következő, szombati koncertjét már meg tudja tartani.

 

Extrákkal és interjúkkal megtűzdelve jelenik meg a zenekarról szóló sorozat

A kritikusok által is elismert és díjnyertes dokumentumfilm sorozat, melyet maga a zenekar rendezett – és szintén a ’Sonic Highways címet kapta, mint az utolsó lemez’ - április 7-én jelenik meg DVD, Blu-ray és digitális formában. A kiadványon mind a nyolc epizódhoz találhatunk majd bónusz felvételeket, illetve interjúkat, melyben olyan személységek jelennek meg, mint Barack Obama, Dan Auerbach (The Black Keys), Chuck D (Public Enemy), Billy Gibbons (ZZ Top), Gibby Haynes (Butthole Surfers), Joan Jett, Ian Mackaye (Fugazi, Minor Threat), Dolly Parton, Carrie Underwood és Joe Walsh.

 

 


 

Címkék: 
Foo Fighters