Bejelentkezés

x
Search & Filters

Különleges kiadvánnyal jelentkezik a Depresszió zenekar, indul az őszi-téli turné



November 4-én jelenik meg a Depresszió 15 éves Jubileumi koncertfilmje Blu-ray-en és DVD-n. Mind a két változat rajongóbarát áron lesz beszerezhető, akár közvetlenül a zenekartól is.

A teltházas születésnapi bulit megörökítő felvételről az alábbiakat mondta Halász Ferenc énekes / gitáros:

"Természetes, hogy egy ilyen kaliberű koncertet dokumentál egy zenekar, de fontos volt számunkra, hogy ne csak egy hagyományos koncertfelvétel szülessen, hanem egy igazi koncertfilm. Azzal a célkitűzéssel vágtunk bele az anyag elkészítésébe, hogy ez legyen a legjobb minőségű élő anyagunk, ami a lehető legjobban visszaadja a bulijaink hangulatát. Úgy érezzük, hogy a képért felelős Pixel Film, valamint a hanganyagot készítő SongSong Production munkájának köszönhetően ezt maximálisan sikerült megvalósítani. Abból kifolyólag, hogy én is gyűjtő vagyok, egy régi vágyam teljesül most a Blu-ray kiadvány megjelentetésével. Mivel drágák az előállítás költségei, ezért nagyon ritka, hogy hazai kiadvány (pláne zenei) ebben a formátumban jelenik meg, de a kiadónkkal közösen úgy éreztük, hogy megérdemel ennyi törődést az, aki prémium minőségben szeretné élvezni az előadásunkat. Természetesen, a DVD változatot sem hanyagoltuk el, és igyekeztünk mindent belepréselni, amit a formátum lehetővé tesz. A kiadvány közvetlenül tőlünk is előrendelhető a honlapunkon, ami azért fontos számunkra, mert ez is egy kézzel fogható kapcsolatot biztosít köztünk és a közönségünk között. "

A koncertfilm három dala is megtekinthető már a Youtube-on:

 

 

 

 

A 20 dalt és 3 extra kisfilmet tartalmazó kiadvány két féle borítóval lesz kapható. Mind a két formátumra nagy felbontású LPCM Stereo hang került (48Khz / 24 bit), valamint 16:9-es képernyőre optimailzált szélesvásznú (2.35:1) kép.

 

 

A kiadványhoz turné is kapcsolódik, ami a megjelenés napján indul Veresegyházán. Ezt követően Pécsett, Miskolcon, Debrecenben, Szombathelyen, Győrben, Hatvanban, Kecskeméten, Tatabányán és Csallóközcsütörtökön lép fel a zenekar az őszi-téli szezonban. A turné legnagyobb koncertjére december 17-én kerül sor a budapesti Barba Negrában. A turné vendége a Nova Prospect lesz.

Bővebb információk: Honlap, Facebook