Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kultikus találkozás március 1-én, a Dürerben - Ganxsta Zolee és a Kartel, Sex Action és Action



Különleges koncertnek lehet tanúja a közönség március elsején a fővárosi Dürer Kertben, ahol egy este, egy színpadon, egymást követve lép fel az Action, a Sex Action és a Ganxsta Zolee és a Kartel formáció. A három csapat több évtizedes pályafutása során ez az első ilyen alkalom.

Visszatérés a pokolból (Action)

A tavalyi év során tízéves kihagyás után hívta újra életre a kilencvenes évek legendás rockzenekarát az Action frontembere, Szasza. Az idén 50 éves Szaszusnyik az egyetlen, aki megmaradt az alapító tagok közül, de a fiatal zenészekkel történt vérfrissítés jót tett a csapatnak. A plusz gitárral felálló ötös legújabb albuma Pokolból címmel 2013 őszén jelent meg, a legújabb klip, a Fetish viszont alig pár napos.

 

Action - Piros

 



Szasza és a Sex Action

A Sex Action 2013 nyarán adta ki „Olaj a tűzre” című ötödik albumát. A korong hangzásban és szövegvilágban is letisztult és sokoldalú, található rajta rap Gaxstával, és egy duett Karai Annával, aki az énekes Áfonya kiváló herflijátéka mellett a vokálokban is közreműködik. A káromkodás már a múlté: provokatív szövegek helyett egy szórakoztató, zeneileg kiváló minőségű, de mégis mocskos rockalbumot sikerült összehozni a zenekarnak és a dalokat szerző Mátyás Attilának. Az új album dalainak nagy része a régi közönségkedvencek mellett elhangzik a március 1-jei koncerten, ahol az eredeti énekes, Szasza is beszáll némi örömzenélésre.

 

Sex Action - Neked szól

 



Telepi gyerekek (Ganxsta Zolee és a Kartel)

Az este folyamán harmadikként színpadra álló Ganxsta Zolee és a Kartel sem igényel különösebb bemutatást. A lassan két évtizede töretlen sikerrel működő brigád jobb formában van, mint valaha. Big Daddyék a folyamatos klubozás mellett idén tavasszal a Fish!-sel miniturnéznak RapRock Superstar! néven, és az Argo 2-höz is készítettek egy pofás kis betétdalt. A zenekar koncertnaptára folyamatosan telik, és bár a finn jégkorong-válogatott bronzérmes lett Szocsiban, vészesen közeleg a Zoltán-nap is, így lesz ok az ünneplésre.

 

Ganxsta Zolee és a Kartel - Telepi gyerekek

 



Action, Sex Action, Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény

2014. 03. 01., Dürer Kert, Budapest  

Program:

Kapunyitás: 20.00 kezdés: 21.00

Előzenekar: Renegát

Action
Sex Action
Ganxsta Zolee & a Kartel feat. Fényes Ösvény

Web:
www.kartel.hu
https://www.facebook.com/ganxsta.zolee.kartel https://www.facebook.com/sexactionband
https://www.facebook.com/actionzenekar
 

Címkék: 
Ganxsta Zolee & a Kartel
Action
Sex Action