Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a Sex Action, 'Olaj a tűzre' című vadiúj klipje

Nyolc év után új albummal örvendezteti meg a rajongókat a Sex Action zenekar, amelyről megjelent legújabb klipjük, az 'Olaj a tűzre'.

A 2004-es újjáalakulást, majd a 2005-ös 'Jöhet bármi' című albumot követően apróbb átalakuláson ment keresztül a zenekar.

2009-ben személyes és szakmai összeférhetetlenség miatt távozott az énekes Szendrey Zsolt, akit később családi okok miatt Somlyay Miksa basszusgitáros is követett.

A csapat a feloszlás helyett újult erővel törtet előre, Bense „El Mariachi” Sanyi bőgőssel, valamint az új frontemberrel, Áfonyával, akik a nagy nyomás ellenére sikeresen debütáltak 2009 nyarán a Zöld Pardon színpadán.

Egy tagcsere, a legtöbb zenekart alapjaiban rázza meg, főleg, ha az énekes frontember távozik a zenekarból, elég, ha csak az Iron Maidenre, vagy a Judas Priestre gondolunk. A Sex Actiont eredeti frontembere hagyta magára, de a vérfrissítésre nem kellet sokáig várni. Ez év tavaszán érkezett a csapatba Áfonya, aki a városi legendák szerint, mikor megtudta, hogy üresedés van énekesi poszton, erősen ittas állapotban jelentkezett éjnek idején be a zenekarvezető Mátyás Attilánál telefonon...

A folytatás már a hazai rock történelem része, a szekér megy tovább, a jövő bőven tartogat meglepetéseket…

Jelenlegi felállás:

Mátyás Attila - gitár
Zana Zoltán - dob
Bense Sándor - basszusgitár
Vékony Sándor (Áfonya) - ének

 


 
Címkék: 
Sex Action