Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a győri Dead Man's Bitches második EP-je, a 'From Nowhere' (saját szavaikkal)

A győri Dead Man's Bitches zenekar immáron egy éve tolja az ipart a szakmában. A 2013 június 8-án alakult zenekar stílusában megtalálható a 80-as évek nyers rock n' rollja illetve olykor blues-os elemekkel díszítik a dalokat. Stílusban is felvesszük a versenyt az akkori nagy öregekkel, hiszen mint ők, mi sem vetjük meg a dekoratív hölgyeket és az alkoholt, sőt. A zenekar történetében az egyetlen tagcserét követően a jelenlegi felállás alakult ki:

Pintér Bence - ének
Élő Martin - basszusgitár
Kovács Ádám - dobok
Wéber Roland - ritmusgitár
Németh Zsolt - szólógitár/vokál

 

 

"Nemrég jelent meg a második EP-nk From Nowhere címmel, amit az érdi Nortyx Audio Studio-ban vettünk fel. Nagyon büszkék vagyunk rá, hisz remekül sikerültek a nóták, nagy mérföldkő ez a zenekar életében, az első EP-hez képest mind minőségi mind tapasztalatbeli pozitívumokkal gazdagodott a hangzásvilágunk, na és persze ami a legfontosabb a közönség is remekül fogadta. Eddig mindenhonnan inkább pozitív mint rossz kritikát kaptunk." - adta tudtunkra Német Zsolt, a zenekar szólógitárosa.

A fiúk saját szavaikkal mutatják be a From Nowhere EP-t:

1. From Nowhere:

Igazi pörgős nóta. Általában a koncerteket ezzel a számmal nyitjuk, eléggé jóra sikerült az alap riff, a refrén pedig ad neki még egy nagyobb löketet. Arról szól, hogy mind az öten szinte a semmiből hoztuk össze a zenekart. Saját hangszerek, mindenért keményen megdolgozunk, nem anyuci meg apuci pénzén szedtük össze amink van.

 2. Feelgood Funk

Vérbeli "érezdmagadjól" szerzemény. Sokaknak tetszik, hiszen nem az a megszokott pörgős rock n' roll nóta, visszafogottabb de mégis lehet rá bulizni. Reméljük hamarosan a hölgyek szokásává válik, hogy elkezdenek vetkőzni rá.

 3. Heaven Is Far Away

Az EP záró nótájaként pedig be is mutatkozik az egyik legpörgősebb számunk. Gyors versszakok, a refréneknél pedig egy kis visszafogottabb riffelgetés. Imádjuk játszani, az egyik legjobbra sikeredett szerzeményünk. A maga 3 és fél percével nem a leghosszabb dalaink közé tartozik, viszont beleadjuk a szívünket lelkünket az EP-n és élőben is egyaránt.

 Az koncertező műsoridőnk egyébként kb. másfél óra, 11 saját szám mellett egy-két feldolgozással tarkítjuk olykor a műsort.

Jelenleg próbálunk minél több felé eljutni az országban, leginkább Pesten szeretnénk megismertetni magunkat, hisz ott azért egy komolyabb hard rock színtér található, mint a vidéki városok többségében, persze bármerre vállalunk bulikat, amennyire a meló mellett időnk és pénztárcánk engedi.

Reméljük tetszik mindenkinek, ha igen dobjatok egy lájkot ránk Facebookon, folyamatos információk és koncertdátumok, toljátok ezerrel az EP-t! Adios.

 

www.facebook.com/dmbrnr
www.youtube.com/user/dmbtchsofficial
http://dmbitchesrnr.bandcamp.com/
 

Címkék: 
Dead Man's Bitches