Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megnyitott a Budapest Park! Íme az idei program!Pár napja még sűrű kopácsolás és flexelés hallatszott a Soroksári út - Kvassay út sarkán, de tegnap este a Kiscsillag és ZUP koncertjével megnyitotta harmadik szezonját a Budapest Park, amelynek új arculatát és elemeit be- és megmutatta Gerendai Károly és Rimóczi Imre művészeti vezető a sajtónak. Szombaton a 30Y és az Anima Sound System lép közönség elé a megújult szórakozóhelyen.

Gerendai szerint ez minden eddiginél erősebb szezon lesz a programokat tekintve és ehhez igyekeztekméltó környezetet is teremteni. A szlogen – Hagyd kint a valóságot! – megjelenik a rendezvényközpont minden elemében. A nemzetközi program is remek felhozatalt ígér, több sztár lép fel a nagyszínpadon, mint eddig bármikor, és a már bejelentett fellépők mellett folyamatosan újabb produkciókról tárgyalnak.

Július 24-én a finn HIM zenekar, június 6-án pedig - a Subscribe mellett - a holland Dope D.O.D.-ot láthatja a közönség. Emellett a nyár folyamán Gogol Bordello, az Everlast, a Dropkick Murphystől, a Sick Of It All, Joss Stone és a Dream Theater is a Park vendégei lesznek.

 

Dream Theater - The Looking Glass

 


Zászlóshajónak tűnik a június 16-i Aerodrome Fesztivál, amelyen a Limp Bizkit, a Rob Zombie, a Megadeth és a Powerman 500 lép fel.

 

Limp Bizkit - My Way

 


Május elsején Emir Kusturica és a No Smoking Orchestra szerepel.

Az első négy hét fellépői a hazai élvonalból az Alvin és a Mókusok, a Bëlga, a Bikini, Charlie, a Copy Con, a Deák Bill Blues Band Fekete Jenővel, és a Leander Rising. A részletes programokat itt megtekinthetitek.

 

Leander Rising - Félőlény

 


Újdonság a Sörkert is, ahol sportközvetítéseket lehet nézni, tekintettel arra, hogyidén futball-világbajnokság és a vízilabda Európa-bajnokság is lesz.

A park területe próbál parkként működni, bárhol kényelmesen leheveredhetünk majd. Van egy kívánságtál is, amelyben a szervezők azoknak az együtteseknek, sztároknak a nevét várják, akiket a közönség szeretne látni fellépőként.

És még két fontos dolog: lesz csapolt fröccs és 6 decis lesz a sör!

 

Egy pár fotó a sajtótájékoztatóról:

 

 

 

 

 

 

Juhász Vali
 

Címkék: 
Dropkick Murphys
Dream Theater
limp bizkit
rob zombie
megadeth