Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mocsárlény üldözés és izomautó-dagonya április 30-án, a Rocktogonban!

Erre számíthat az aki, 04-30-án eljön a Rocktogonba!Zöldes mocsárba dugott, gitárszivattyúk estéje lesz a május 1-e előtt egy nappal, a hét közepén, szerdán, ahol lápvidék, és benzingőzfüggő zenekarok adnak iszap és homokfülpakolást...Ráadásul egészestés italakcióval várnak mindenki! (Teacher’s Whisky 540Ft/4cl és Tres Sombreros tequila 400ft/4cl)

Posványkodó zenekarok:

Let the cigar die (stoner/doom)

 

A 2011 Július 8-án véletlenek folyamán megalakult akusztikus formáció nem egy, nem is kettő koncert után szép lassan meghízott. A kezdetben még csak Sánta Zoltánból és Blanár Leventéből álló akusztikus duó mára már egy olyan kvartetté nőtte ki magát Kőrös Zoltánnal és Czene Dáviddal, ami már nagyobbacska színpadokon sem fest furcsán. A kezdetben még akusztikus formában, majd teljes zenekarosan is post-grunge beütésű zenét játszó zenekar igazi fiatalos hévvel 90 fokot fordult és elindult a Stoner rock ösvényein úgy, hogy saját számaikban a kőkemény metálos blueson kívül megtalálható még a hard core, a punk és a modern metál egy két jellegzetessége is.
 

 

https://www.facebook.com/pages/Let-the-cigar-die/250830481612905?fref=ts
https://soundcloud.com/letthecigardie
https://www.youtube.com/watch?v=QKlACWXDLM8

Burning Full Throttle (stoner/drive rock)

 

Ez a Kőbányai pincében alakult, koszos, garázs rock zenekar, 2005 óta létezik kisebb nagyobb megszakításokkal. Több koncerttel a hátuk mögött, alkalmuk nyílt arra, hogy Németországig juttassák az égő gumi szagát, de ez sem segített azon a tényen, hogy az állandó tagcserék miatt ne vágják le a garázs ajtót egy időre. A banda 2010 óta azonban folyamatosan működik, aminek eredménye a 2013 novemberében megjelenő első nagylemez, ami a No Man’s Land címet viseli ,és egy igazi sztráda-zabáló „Drive-Rock” lemez. A lemezen szereplő Badarász Béla azóta távozott a csapatból, de a lendület maradt, helyére Mundi Csaba került az azóta feloszlott Dűne zenekarból.

 

https://www.facebook.com/burningfullthrottleband
http://burningfullthrottle.blogspot.hu/
http://burningfullthrottle.bandcamp.com/album/burning-full-throttle-no-m...

Witch Bone Garden (stoner/ grunge)

 

"A zenekart 2012-ben alapította Csernák Tamás, és Thurzó Noel. Először csak örömzenélésnek indult az egész történet, utána úgy gondoltuk, hogy megérne az egész project valami zenekar köntöst... Már nem tudjuk hogyan.., de rá is akadtunk Korb Mátéra, és elkezdődtek a próbák, jó pár hónapba telt mire kiforrott a zenekar hangzása, és komolyabban együtt tudtunk dolgozni. 2013 februárján kiadtunk egy bemutatkozó két számos EP-t, amit majd egy nagylemez követ várhatóan valamikor."
 

 

https://www.facebook.com/WitchBoneGarden?fref=ts
https://soundcloud.com/witchbonegarden

Go4it (strandmetál)

 

https://www.facebook.com/go4itband
https://soundcloud.com/nsnorbert/sets/go4it

Belépő:600ft
Kezdés:21.00h

Facebook Esemény:
https://www.facebook.com/events/1392850847654335/?fref=ts

 


 

Címkék: 
Let The Cigar Die
Burning Full Throttle
Witch Bone Garden