Bejelentkezés

x
Search & Filters

Queen - John Deacon túlságosan „törékeny” hogy tovább dolgozzon a csapattalA Queen két tagja, Brian May és Roger Taylor beismerte, hogy a kötelező üzleti megjelenéseken kívül szinte soha nem találkoznak a csapat basszusgitárosával, John Deacon-nel – és állításuk szerint Deacon túlságosan „törékeny” ahhoz, hogy ismét a bandában játsszon.

A basszusgitáros nem vesz részt a közelgő amerikai turnén, ahol a Queen, Adam Lamberttel lép színpadra. A múlt héten nyert hivatalos megerősítést, miszerint a 2012-2013-ban rendezett sikeres koncertek után, idén júniusban és júliusban 19 arénakoncertet foglalt le a Queen, Lamberttel. Deacon egyébként 1997-ben vonult vissza.

„Ő már nem akarja ezt. A saját kis univerzumában, a magánszférájában szeretne élni.” – mondta a gitáros, Brian May.

„Totálisan visszavonult 97’-ben. Velünk is megszakította minden kapcsolatát. Túl törékeny ő ehhez, és szerintem nem akart tovább a zeneiparban tevékenykedni, nem akarta tudni miről beszélnek az emberek. Mi tiszteletben tartjuk ezt. Azonban mindig figyelemmel kíséri a pénzügyi dolgainkat, és természetesen mi sem vállalunk el semmi dolgot az ő beleegyezése nélkül."- tette hozzá Taylor.

 

Queen- Under Pressure (Live In Budapest, 1986)

  
Címkék: 
queen
John Deacon