Bejelentkezés

x
Search & Filters

Replika + The Grenma pénteken, Hollywood Rose szombaton a Barba NegrábanDebreceni aprítós metál a visszatérő Replikától és a 90-es évek elejének Los Angelese elevenedik meg a Hollywood Rose rock ’n’ rollja által Újbuda legnagyobb élőzenés koncerthelyszínén, a Barba Negra Music Clubban.

Zúzósnak ígérkezik április első hétvégéje (is) a Barba Negra Music Clubban. A főváros kedvelt koncerthelyszínén április negyedikén a debreceni Replika bontja le a házat. A január elején a hajdúsági nagyvárosban telt házas koncerttel visszatérő Csató Péter vezette Replika most a fővárosi közönségnek kedvez. Vendégként a The Grenma és az Our Youth melegíti be a közönséget. Jegyek és további infók a Barba Negra Music Club oldalán.

 


Replika
2014. 04. 04. 20.00
Előzenekar:  The Grenma, Our Youth

Web:

www.replikamusic.hu
https://www.facebook.com/thegrenma
https://www.facebook.com/BARBA.NEGRA.MUSIC.CLUB

 

Replika - Lélek útja

 A Sunset Boulevard Újbudán

Bár az esély arra, hogy eredeti felállásban összeálljon a kilencvenes évek első felének szupersztár bandája, a Guns N’ Roses egyenlő a nullával,  mégis van lehetőség arra, hogy azok is ízelítőt kaphassanak a hangulatból, akik a legendás 1992-es Népstadion-beli koncert idején még meg sem születtek. Magyarország legrégebbi Guns N’ Roses tribute bandája a Barba Negra Music Club színpadán mutatja meg, miből is áll a legszebb GNR – hagyományőrzés a legnagyobb slágerekkel és ritkán hallható dalokkal. A csapat, ami megjárta már Billy Idol és a Twisted Sister színpadát is, a tavaly őszi, Petőfi Csarnok-beli koncertjén rögzített koncertjüket tartalmazó DVD kiadását ünnepli szombat este a Scorpions Tribute Band és a WhiskeyJárat társaságában.

 


Hollywood Rose tavaszi DVD-bemutató koncert
2014. 04. 05. 20.00
Előzenekarok: Scorpions Tribute Band, WhiskeyJárat

Web:

http://www.youtube.com/user/HollywoodRoseHungary
http://www.hollywoodrose.hu
https://www.facebook.com/hollywoodrose
https://www.facebook.com/BARBA.NEGRA.MUSIC.CLUB

 

Hollywood Rose - Sweet Child O' Mine

 


 
Címkék: 
Replika
The Grenma
Hollywood Rose
Scorpions Tribute Band