Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sajtótájékoztató a Budapest Park Nagyszínpadán, ahol csak a legjobbak állhatnakItt a szeptember és lassan az évad vége, úgyhogy adunk még egy utolsó, óriási öröm-löketet. Erős lineuppal zárja öthónapos fesztiválszezonját a Budapest Park. A nyári bulik folytatódnak szeptemberben is. Az események felpörögnek, a hangulat fokozódik, a kedélyek csúcsra törnek.

A legjobbat hozzuk ki ebből a hónapból. Változatos, izgalmas, egyedi koncertekre készülhetnek azok, akik most is a Budapest Parkot választják.

A Quimby velünk kezdte és nálunk fejezi be nyári szezonját. A Park nagyszínpadán zárja le 25. jubileumi turnéját a Tankcsapda. Olyan előadók látogatnak el hozzánk, akik eddig még nem álltak a Nagyszínpadunkon (Pajor Tamás, Scooter). Sőt olyan is lesz, aki ebben a formában még Magyarországon sem lépett fel (The Serial Killers). A Park „házi zenekara” az Infected Mushroom idén a gyökerekhez tér vissza egy Old School Live Set-tel. Ska-reggae ünnep is várható a PASO és Ladánybene 27 koncertjén, ami a Kapuzárási Partihét első bulija lesz. Másodikként a Punnany Massif áll színpadra, aki idén már 3 nagysikerű és teltházas koncertjét adja a Budapest Parkban. Zárásként pedig egy óriási retro bulival köszönünk el a közönségtől.

2014.09.05. Zagar feat Mc Kemon, vendég: Anima Sound System
2014.09.06. Quimby, vendég: Vasárnapi Gyerekek
2014.09.11. Bikini, vendég: Abaházi Csaba és az RLB
2014.09.13. Tankcsapda 25. jubileumi koncert, vendég: Vegas Maffia
2014.09.18. Amen & Az Összközmű - Pajor Tamás szózene  lemezbemutatója
2014.09.20. Hobo és Bandája: Szégyen és Gyalázat (Best Of )
2014.09.25. PASO, vendég: Ladánybene 27

És ha már szeptember, akkor hadd álljon itt egy kis összegzés az eddigi külföldi fellépőkről, akik idén fantasztikus és nagysikerű koncerteket adtak:

Emir Kusturica, Everlast, Russkaja, Gogol Bordello, Limp Bizkit, Dropkick Murphys, Soulfly, Protest the Hero, Pet Shop Boys, Asian Dub Foundation, Sick Of It All, HIM,  Dream Theater, Joss Stone, Die Antwoord.

Több tízezer ember régi vágya teljesült azzal, hogy sok év után vagy épp először léptettük fel kedvenc zenekarukat a Budapest Park nagyszínpadán.

Ha ez mind nem lenne elég, idén több újítást is bevezettünk, hogy még kényelmesebbben és még jobban érezzék magukat nálunk:

-Pay Pass-szal lehet fizetni 36 terminálunknál
-Minden programnapon előzenekarokat léptetünk fel, lehetőséget biztosítva ezzel a még kevésbé ismert zenekarok számára is
-Teljesen megújult a Park arculata és látványvilága
-Bemutatkozott a világ legkisebb disco-ja, a disco-ól
-Megnyitottuk a Sportkertet, ahol a Futball VB és Vizipóló EB mérkőzéseit lehetett végig izgulni az óriás LED falon
-Pihenőkertet alakítottunk ki függőágyakkal
-6 dl-re duzzadt a „normál” söröskorsó méret

2014-ben már a gyerekek szórakozására is gondoltunk. Minden hónap első vasárnapjára szervezzük a Pöttömkert programsorozatunkat (legközelebb szeptember 7-én), amikor egy napra a gyerekek vehetik birtokba a Budapest Parkot. Kézműves foglalkozások, gyermek jóga, bohóc programok, arcfestés, 3D-s nyomtatás, gyermekzenei koncertek, játékos foglalkozások, ugrálóvár, rendőrautó bemutató és további sok érdekes program várta a hozzánk érkező gyerekeket!

Idén a Budapest Park részt vesz a társadalmi szerepvállalásban azzal, hogy a Pöttömkert felnőtt látogatóinak 500 forintos hozzájárulását, amelynek eddigi összege több százezer forint, a BÁTOR TÁBOR javára ajánja fel.

2014-ben ismét nőtt a Park látogatóinak száma. A tavalyihoz képest, idén még több küldöldi előadót, legtöbbször igazi kuriózumokat hoztunk el Budapest Parkba. (Részletes számokat majd a szezon végén tudunk adni.)
 

Címkék: 
Budapest Park