Bejelentkezés

x
Search & Filters

Start The Rock- Ingyenes buli január 25-én, a Zúzda Rock Kertben



Ingyen banzáj a rock és metal színes világának segédletével –számos italakcióval megspékelve! Ahogy szokták volt mondani, van itt minden, mint a jó boltban: keleti import metal, hard/heavy/melodic/rock, kemény basszusgitár, tökös dob, kiváló szólók, tiszta hangok, dalok, versek, impressziók. És persze a rock and roll határtalan világa, az érzés, mit közvetít. Kell ennél több? Jó hangulat? A helyszínen mindig kialakul - a fokozásról pedig gondoskodnak a fellépő bandák, hiszen ez a cél! Akciós italok? Naná, hogy lesz! Már a buli kezdete előtt lehet alapozni- főleg, ha korábban érkeznél, s kedvező árakra pályázol, de a koncertek alatt sem mélyen a tárcába nyúlni- részletek a klub oldalán és a pultoslányok is segítőkészek! A koncertek befejeztével rockdiszkóban rophatod hajnalig, és nem elfelejtendő, a belépés egész este ingyenes!

Január 25. (szombat) – Start The Rock

Fellépők: Crash&Ride, Marchin’ Guards, Fleet Street, Tiszta Korom

Belépő: Ingyenes!

Kezdés: 19.30

https://www.facebook.com/events/1403160463258700/

A koncertek után rocdiszkó hajnalig!

Crash&Ride

A Crash & Ride története 2012 végén kezdődött, néhány nap alatt össze is állt a négy zenész – Zsolti, Gábor, Laci és Gyula –, akik már régóta ismerték egymást. Barátság és közös zenei múlt kötötte őket össze; mindannyian játszottak már együtt más-más zenekarokban, így már ismerős arcok között kezdődhettek a próbák. Eleinte basszeros nélkül, akinek keresésére a tagok hosszú heteket áldoztak. Az alapkoncepció az volt, hogy mindenki olyan stílust játszhasson, ami közel áll a szívéhez, és igyekeztek olyan számokat választani, amelyek a közönség számára is elfogadhatóak. Ily módon került a repertoárba Sonata Arctica, Hammerfall, For My Pain, Paradise Lost és Nightwish. Mindezt kiegészítették egy saját számmal, az All in Green-nel, amely a zenekar első közös szerzeménye. Számos próbát követően csatlakozott  Attila, aki hamar megmutatta, hogy rendkívüli módon ért a hangszeréhez, így az ötfősre duzzadt zenekar lelkesen gyakorolta a számokat a leendő koncertekre. Első fellépésük 2013 májusában, a Zúzda Rock Kertben volt, amelyen az akkor még főleg ismerősök és barátok előtt játszó zenekar megszerezte első vastapsát. Mint kiderült, a Party Rock Anthem című szám remek választásnak bizonyult. Soha nem fogják elfelejteni azt a tombolást, amit erre a számra kaptak. Hogy miért Crash & Ride? A válasz rendkívül egyszerű. A zenekar neve ügyében egy nap egy ír vendéglátóipari egységben gyűltek  össze, hogy megvitassáka felmerülő ötleteket. Gyula azonban nemes egyszerűséggel felvetette a két cintányértípus nevét, és abban a percben eldöntötték, ezen a néven fut a banda.

A felállás:

Tokár Gábor - ének
Darázsi László - szóló- és ritmusgitár
Darázsi Zsolt - billentyűk
Devecz Gyula Tamás - dobok
Neogrády Attila - basszusgitár

https://www.facebook.com/crash0and0ride
http://www.crashandride.hu/

 

 



Fleet Street

A zenekar 2011-ben alakult, az első demo "Chaos From My Mind" címmel 2013-ban látott napvilágot. Számtalan dobosváltást követően, 2012 novemberében találták meg a számukra tökéletes személyt, akkor kezdett érezhetően komolyabban szinten működni a banda,s  fogott saját dalok írásába. A megszilárdult felállást Both Anna (ének), Nacsa Norbert (gitár), Apródi Ádám (basszus) és Bárány Bence (dob) alkotja. Játszhattak sok budapesti klubban és néhány nyári fesztiválon (Fezen és Rockmaraton) is. A "Chaos From My Mind" öt saját dalt tartalmaz valamint két feldolgozást: „Rihanna: Where Have You Been” és a "No!end & Metzker Viktória feat. Dukai Regina: Don't Let Me Know” dalára.

http://www.thefleetstreet.hu/
https://www.facebook.com/TheFleetStreetMusic

 

 



Marchin’ Guards

A Marchin' Guards filozófiája: Kemény basszusgitár, tökös dob, kiváló szólók, tiszta hangok. És persze rock and roll. Kell ennél több?
A banda alapításának ötlete 2011 őszén vetődött fel, ellenben a megalakulása azonban majdnem még 1 évet váratott magára, majd közel 2 hónapnyi együtt zenélés után bővült a lehetőségek köre újabb tag csatlakozásával. Következő tavasszal érkezett próbára Ágnes, aki a zenekar egyik jó barátjától tudta meg, hogy énekesnőt keresnek. A próba igen jól sikerült, így a zenekar állandó tagja lett. Csatlakozásával a női hang is képviselve lett a zenekarban, ami újabb lökést adhatott a fejlődésnek. Majd tagcsere - ahogy az sosem idegen manapság - az új felállásban néhány jól sikerült próba után a Trafik klubban lépett fel a zenekar 2013 május 18-án. Szám szerint ez volt a 8. koncert, de 5-en így először álltak színpadra. A buli nagyon jól sikerült. Dávid hangja Ágiéval vegyülve csak pozitív visszhangokra talált. A Marchin' Guards 1 év alatt 8 koncertet adott kisebb klubokban, melyek egytől egyig sikerrel zárultak. Remélik, a továbbiakban is sok hasonló élményben lehet részünk.

Felállás:

Szabó Ágnes (a csaj) - ének
Hamar Dávid (Mr. Hammer)- ének, gitár
Nagy Péter (Gengszter) - szólógitár
Török Balázs (Sittes) - basszusgitár
Teimel Viktor (Vitya atya)- dobok

https://www.facebook.com/MarchinGuards

 

 



Tiszta Korom

A Tiszta Korom zenekart 2012-ben alapította Kugler Viktor trombitás, Heiter Balázs gitáros és Dömény Krisztián énekes, pengetős.  Zenénk filozófikus, a zenei elemeket az alternatív rock világának alapjaira helyezi. A gitár a blues, a metal ízét adja, a trombita jazzel fűszerez, a pengetős népi hangszerek, a citera és a tambura pedig a népzene világából merítenek, a közös sajátságok megtalálása mentén, mint például az improvizáció. Így áll össze a Tiszta Korom hangzása. Repertoárunkban dalok (Szomorú madár, Elfújta a szél, Nem lesz baj, Vasárnapi fény, Rózsaszín ruhás lány, You are..., Vagyok, Mit ér?, Esik odakinn, Sűrű eső, Dal Zsuzsáról, Kolombusz, stb...), improvizációk és megzenésített versek szerepelnek. "A zenei önkifejezés és az impressziók dalba öntése, a fizikai világ fizikai világon túli összefüggései. A szerelem, a barátság, a haza, a család, a mindennapok, Isten, élet, halál."

Felállás:

Heiter Balázs - gitár, ének
Kugler Viktor - trombita
Dömény Krisztián - gitár, citera, ének
Várai Áron - dob

https://www.facebook.com/tisztakoromzenekar

 




http://www.zuzdarockkert.hu
http://www.facebook.com/ZuzdaRockkert

 



 

Címkék: 
Zúzda Rock Kert