Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Tool következő albumának munkálatai nagyon nehezen haladnakA Tool gitárosa, Adam Jones azt mondja, hogy "sajnálatos módon" nagyon elhúzódnak a 2006-os '10000 Days' album folytatásának munkálatai, mivel a zenekar a saját sikerének áldozatává vált. Ennek ellenére mégis kitart amellett, hogy ez nem rossz dolog, és fogadkozik, hogy amikor végre megérkezik az új lemez, mindenki egyetért majd abban, hogy érdemes volt rá ennyit várni.

Korábban arról keringtek pletykák, hogy jól haladnak a felvételi munkálatokkal, de a dobos, Danny Carey robogóbalesete kisiklatta a folyamatot. A frontember Maynard James Keenan később azt mondta, hogy nem volt folyamatban lévő munka, mert ő nem írt egyetlen dalt sem.

Most Jones a következőket nyilatkozta a Revolvernek: “Most kényelmes életet élünk, akkor jövünk össze, amikor akarunk. Sajnálatos, hogy lassabban mennek a dolgok, és sajnálatos, hogy egy ideje nem jelentkeztünk semmivel. De együttesként is változtunk; még sokszínűbbekké váltunk, szóval a dolgok nehezebben mennek, és van még egy csomó más érdek is."

 

Címkék: 
Tool