Bejelentkezés

x
Search & Filters

Triász lemezbemutató koncert november 28-án, a Backstage Pubban2014. november  28-án, a Backstage Pubban adja lemezbemutató koncertjét a Triász zenekar. A közelmúltban alakult 3 tagú együttes tagjai már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt, Kálmán György Ének (Dinamit, Pandora, Dirty Dance, Vazul Vére Rockopera), Sipos Péter Ének (Irigy Hónaljmirigy) és Jankai Béla Billentyűk (Dinamit, Prognózis, Boxer, Omega).

Az elsősorban rock dalokból összeállított műsor unplugged jellegű, de mégsem a megszokott hagyományos, csak akusztikus hangszerekkel, hangzással. A repertoárjukban mindenki ,megtalálja a szívének kedves slágereket, de mégsem az unásig játszott, legalább 25 feldolgozás banda által folyamatosan játszott dalokat. Elsősorban a 70’-90’-es évek remek rock dalai csendülnek fel koncertjeiken, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai. Ezért is lett a koncertprogramjuk alcíme: ELVESZETT DALOK.

Jelenleg a második albumukon dolgoznak, melyet most pénteken, a Backstage Pubban mutatnak be a nagyérdeműnek.

A koncerten közreműködnek a lemez elkészítésében segítő barátaik is: Szűcs Janó, Schneider Szilveszter, Pálmai Zoltán, Gál Péter, Járdány Barna, Demeter Gyuri, és még sokan mások...

Elveszett dalok zongorára és két toROCKra!

2014. november 28. Backstage Pub, Budapest, Városligeti fasor 44.

Jegyek: elővételben 1.500 Ft, a helyszínen: 1.700 Ft

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/740342406000918/?fref=ts

 

Címkék: 
Triász