Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tribute Of Rock 'N' Roll Heroes május 2–án, a Club 202-ben

2014 május 2–án, pénteken összeállnak a rock’N’roll történelem egy-egy meghatározó bandáinak hazai tribute változatai kultikus helyen, kultikus közegben a Fehérvári úti, ex-Wigwam, Club 202 –ben. Az estén fellép a nemrégiben újjáalakult Ramones Mania akik már több mint 15 éve viszik a Ramones örökséget, hátuk mögött rengeteg európai és hazai klubkoncerttel, kalanddal. A Riki Church (Junkies, Krell) és Ragadics Csaba (Machine Mouse) vezette zenekar két a közönség nagy részének még új zenekartaggal pörgeti majd fel a színpadot. Sajátos előadásmód, megszokott Ramones dalok.

Továbbá fellép még Magyarország egyetlen és meghazudtolhatatlan Alice Cooper csapata, a Where Is Cooper. Természetesen nem csak a Posion fog felcsendülni hanem rengeteg Alice Cooper sláger és dal. Az iszonyatosan profi show és látvány mellett a 100% -ig pontos muzsika teszi fel az I –re igazán azt a bizonyos pontot. Semmiféleképpen sem érdemes kihagyni e-nagyszerű zenekar koncertjét sem az estéből!

Ki ne emlékezne azokra a bizonyos 90 –es évekre és a grunge korszakra. Akkoriban bizony volt egy igen különös zenekar a szcénában a Nirvana és a Pearl Jam mellett. Ez nem más volt mint a Stone Temple Pilots akik zseniálisan keverték főképp a grunge és a glam sajátos elemeit. Az Ő itthoni helytartói a Stone Pilots zenekar akik igazi fanatikusok. A hazai Stone Temple Pilots mindentudók hibátlan előadásában.

A kalifornia Rancid zenekar tribute formációja igazi hazai underground supergroup csemege. Ugyanis a kezdeti felállásban nem más szerepelt mint Lauer Gábor (Tirpunk),  Makovics Ákos (Tatu 18) , Pazinczár Péter ’ Pai ’ (Rotten Tomatoes) és Kelemen Iván (The PFL). A Fall Back Down, Junkie Man, Roots Radicals és a névadó Timebomb c. tétel mellett még jó pár Rancid dal fog elhangzani. Lendületes punk-rock, Rancid módra úgy ahogy kell.

A funky/hip-hop/rock világistenei itteni egyik helytartója,  a Venice Queen fogja zárni az estét. A pörgős, pattogós chili nótákat kegyetlen jól visszaadják a srácok így csalódásra nem lesz oka senkinek. Egy szó mint száz Május 2 –án (péntek) mindenki vegye be a fehérvári úti indián sátrat, ex-Wigwamot, Club 202 –t, ahogy tetszik. Érdemes lesz megjelenni! Naptárba be!

  

Címkék: 
Ramones Mania
alice cooper
Where Is Cooper
pearl jam