Bejelentkezés

x
Search & Filters

V. AB/CD tábor - Motoros találkozó és rockfesztivál 2014. május 23-25.



Május 23-25. között, immár 5. alkalommal kerül megrendezése az AB/CD tábor, a zenekar székhelyén Radostyánban, a Malom klubban és annak udvarán. A színvonalas zenei felhozatal mellett, motoros felvonulással, vetélkedőkkel, ügyességi versenyekkel és tánc-show-al várják a szórakozni, kikapcsolódni vágyó motorosokat és rockereket. Az idén két zúzós napot terveznek a szervezők, nagyszínpaddal, sátortáborral, ahogy kell!

„Tavaly is több mint 100 motorral vonultunk fel, aminek óriási sikere volt, az idén még több motorosra számítunk! Érdemes motorral érkezni, hiszen minden motor sorszámozott matricát kap, ami alapján értékes nyereményeket sorsolunk!

Kulturált sátorozási lehetőséggel, falusi szállásokkal próbálunk egy remek hétvégi programot csinálni a kirándulóknak, motorosoknak és a jó rock zenei tábort kedvelőknek!”- áll az esemény facebook oldalán.

Program

Május 23. péntek


14:00 - Sátorverés, táborhelyek elfoglalása.

Nagyszínpad:

 

20:00 REMORSE
22:00 OSSIAN
00:00 ZAKO BAND
00:00  HÁZIBULI Dj KRIZSÁN ZOLI-val a Malom Klubban

Május 24. Szombat

11:00 Vetélkedők az udvaron
16:00 Motoros felvonulás
17:00 Játékok, Táncos és egyéb szórakoztató műsorok

Nagyszínpad

18:00 THUNDER JACK
20:00 KALAPÁCS JÓZSEF akusztikus - gitár: Závoti Zoltán .
22:00 AB/CD Show
00:00 KISBÓT
00:00 HÁZIBULI Dj KRIZSÁN ZOLI-val a Malom Klubban

Május 25. vasárnap

14:00 Tábor zárás


Nézz szét a Malom Klubban, nézd meg a helyszínt a parkolótól az udvaron át a klubhelyiségig, galériáig. Csak, hogy tudd, hol lesz a buli és mi vár rád.http://www.minden3d.com/panoramak/malom/tour.html

Remorse

 

A Remorse zenekar Magyarország egyik legrégebben működő thrash zenekara. 1987 óta „roncsolják” a hallójáratainkat. Eddig hat hangzóanyaguk jelent meg. A Harc c. albumuk a 2005. Hungarian Metal Awards' Internetes médiák által létrehozott szavazáson elnyerte az év albuma, és az év lemezborítója címet. A zenekar rengeteget koncertezik, határon túli helyekre is eljutnak.

 


Ossian

A zenekart a Pokolgép zenekarból még basszusgitárosként érkező énekes Paksi Endre és a gitáros Maróthy Zoltán alapította 1986-ban.  A Paksi/Maróthy szerzőpáros több rocker himnuszt is írt az évek során (például Acélszív, Sörivók, A rock katonái). A csapat első korszaka 1994-ig tartott, amikor is zenei és emberi nézetkülönbségek miatt hét stúdióalbum és a Petőfi csarnok szabadtéri színpadán megrendezett búcsúkoncert után feloszlottak. Tíz évvel az első Ossian album megjelenése után, 1998. június 14-én Paksi Endre az E-klubban adott koncertet zenész barátaival, a műsor pedig az Ossian legjobb dalaiból állt. A közönség több mint lelkes fogadtatásának hatására Paksi Endre újjászervezte az Ossiant, de rajta kívül egyetlen korábbi tag sem vett részt a banda talpra állításában. Az Ossian újra a nulláról kezdte felépíteni magát. A fordulópontot az új korszak harmadik nagylemeze a Titkos ünnep(2001) album jelentette. Ezzel a koronggal sikerült végre meggyőzni a régi rajongókat az új felállás életképességéről és egy új rocker generáció is csatlakozott a csapat táborához. A kritikus hangok ellenére az azóta eltelt időszakban az Ossian megszilárdította vezető pozícióját a magyar heavy metal színtéren. A csapat népszerűsége máig töretlen

 


Zako Band

A Zako Band 2010. szeptemberében állt össze jelenlegi formájában. Korábban mindenki játszott különböző formációkban a funky-tól a blues-on át a rock-ig. A ZAKO BAND a frontember Hegedüs "Zakó" István-aki Kazincbarcika szerte híres:) rockarc-imázsát próbálja promotálni legfőképpen a helyi rockerek számára. Sem a zenében, sem a szövegekben nincs "megfejtés". „Ami a szívünkön az a szánkon és a hangszereinkben. Asszonyszomorító, mámoros hardrock"-nak hívjuk ezt! Azt szeretnénk, ha valaki meghallgat minket, értse amit mondani akarunk. Egyszerűen csak szórakozni, szórakoztatni vagyunk hivatottak.”

 


Thunder Jack

Miskolci zenekar. Hazai és külföldi rock feldolgozásokkal szórakoztatják a közönséget. A csapat motorja, vagy azt is mondhatnám „rotorja” Szentesi János a Rotor zenekarból. Rajta kívül akadnak még ismert zenészek a csapatban. Fortuna „Tüsi” László és Róna György például az EDDA-ban zenélt.  A zenekar tagjai még Csécsy Levente – gitár és Faitli „Elwood” József-gitár.

 


Kalapács József

Kalapács Józsit a Pokolgép együttes énekeseként ismerhettük meg. 1982-1990-ig volt tagja a zenekarnak. A Pokolgép kettészakadása után Nagyfi Lacival közösen megalapították az Omen zenekart ahol 2000-ig énekelt. 1996-ban szólóalbuma jelent meg Kalapács címmel. Majd az Omen után saját neve alatt szervezett zenekart. Első lemezük még a korai kiadatlan Pokolgép dalok gyűjteménye volt, de a Kalapács zenekar 2002 óta rendszeresen adja ki önálló albumait és folyamatosan koncertezik. 2005-ben ex-Edda tagokkal megalakította a Hard zenekart, melyben a korábbiaktól eltérően hard rockot énekelt. 2009-ben Kalapács és az Akkusztika néven új zenekart alapított, amellyel részben korábbi együtteseinek dalait játssza akusztikus hangszereléssel, részben megzenésített verseket és Kormorán-dalokat. Az AB/CD táborba is ezzel a programmal érkezik.

 


AB/CD

Az AC/DC magyarországi helytartói. Céljuk, minél hűebben visszaadni az AC/DC dalok és show-k hangulatát a rajongóknak. Repertoárjukban az AC/DC dalok széles skálája szerepel.

 

„2003. december 26-án, első közös próbánkon egyikünk sem gondolta volna, hogy alig fél évvel később egy olyan banda válik belőlünk, aki színpadi show-val, kivetítőkkel, lézerekkel varázsolja el a közönséget. 2005. május 7-től Szalontai Dödi Petit Papp Józsi (Klaus Barbie) váltotta fel a ritmusgitár poszton. 2006. november 30. sajnálatos módon Henzler Hümér István gitárosunk, barátunk, tragikus körülmények között elhunyt. Béke legyen veled Hümér! 2006. december 23. Az Angus posztját Fángli Erik vette át. 2006. január 27. Sztyopa helyére a doboknál Ratkai (Retek) Miklós került, aki korábban egyben az állandó helyettesítője is volt. 2009.05.29.: A dobok mögött helycserés támadással Retek helyére Nagy Viktor (Miskolc) került. Viktor elemi erőkkel követi le Phil Rudd minden mozdulatát. 2012.08.19. Viktort, Bodor Tibi váltotta a doboknál, aki azóta is gőzerővel püfföli a bőrt.”

 


Kisbót

„A zenekar 2004 tavaszán alakult, KISBÓT V. Ü. H. E. (vállaltan űbergagyi hangulat eggyüttes) néven. Alapvetően rock, metal, blues, és mindenféle egyéb szörnyűséges zenét játszunk, a zenei stílusok elé görbe tükröt tartva. Együttes erővel követünk el különféle förmedvényeket a zene országútján haladva, mely rögös ugyan, de legalább nem könnyű... Ám nem adjuk fel, és reméljük, hogy mosolyt csalhatunk minden arcra, amelynek tulajdonosa legalább egyszer megtapasztalja, mi is az a KISBÓT V. Ü. H. E.”

 



Belépő:

 

Péntek: 2000 Ft
Szombat: 1500 Ft
Kétnapos bérlet sátorozással: 3000 FT

 


 

Címkék: 
Ossian
AB CD
Kalapács
Zako
Remorse
thunder Jack