Bejelentkezés

x
Search & Filters

Night Of The Hunt /DVVAD, NEEDLESS, TREASONDOM/

 
Város: 
Szeged
Helyszín: 
Gin Tonic Klub
Időpont: 
2019. szeptember 28. szombat, 21:00
Belépő: 
1200Ft

Szeged napsütötte gyönyörű mivoltját ezen az estén komorabbá és sötétebbé tesszük, ugyanis három rendkívül kiváló zenekar teszi tiszteletét azon nemes ügytől vezérelve, hogy egy igazi, őszinte, a szürke hétköznapokból kiszakadt vad és brutális estét szabadítson erre az amúgy tényleg szemet gyönyörködtető, békés városra!

◾ Kapunyitás: 19:30

DVVAD /blackened doom metal/:
Magyarország déli részén sem csenghet ismeretlenül a viszonylag frissen megalakult black duó neve. Mocskos, kriptaszagú atmoszférától és a középkori abnormalitás eszenciájától bűzlő performansz, amivel operálnak kiváló estindítónak ígérkezik!
◾21:00-21:40◾

◾ NEEDLESS /death-thrash metal/:
Itthon és egyaránt külföldön is az év egyik legnagyobb durranásaként emlegetett debüt albumukkal vesznek részt az est további mészárlásában, òriási energiát szabadítva a közönségre, amit az eddigi koncertjeiken már tapasztalhatott a nagyérdemű .
◾22:00-22:40◾

◾ TREASONDOM /grinding-death metal/:
Mindenfajta kompromisszumot, trended és divatot nélkülöző őszinte, brutális haraggal megspékelt death metal/grindcore együttes. Könyékig járnak a társadalmi problémák felhánytorgatásában, kötelező anyagként fognak részt venni ezen jeles estén!
◾23:00-23:40◾

◾ ROCKDISCO /a legmeghatározóbb rock-és metal slágerekkel/:
◾24:00-05:00◾

Címkék: 
Night of the Hunt /DVVAD
Needless
TREASONDOM/