Bejelentkezés

x
Search & Filters

Psychedelic Beatles Songs By The BlackBirds

 
Város: 
Budapest 11. kerület
Helyszín: 
Időpont: 
2020. február 21. péntek, 20:30
Belépő: 
1990 - 2590 Ft

Psychedelic Beatles Songs by The BlackBirds – A Beatles varázslatos világa!

A THE BLACKBIRDS zenekar már 16 éve tartja életben a Beatles dalokat színpadon. Teszi ezt nem csak Magyarországon, hanem világszerte; Liverpooltól Kanadáig.

Az autentikus megszólalás, a korabeli hangszerek és a végtelen Beatles-imádat minden fellépésük elengedhetetlen része.

A legnagyobb slágerek mellett időnként a kevésbé ismert, koncerteken ritkábban hallott dalokat is előveszik, hiszen a Beatlesnek volt egy ilyen világa is: ez a pszichedelikus világ, ahol a kaleidoszkóp szemű lányról, az újságpapír taxiról, az üveghagymáról és a rozmárról énekeltek.

A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a BEATLES zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni.

A THE BLACKBIRDS pszichedelikus Beatles műsorában nem csak a jól ismert dalok, hanem rengeteg dögösebb és érdekesebb szám is helyet kapott (pl.: I Am The Walrus, Lucy in the Sky with Diamonds, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I've Got A Feeling stb.)

A THE BLACKBIRS LIVE BEATLES SHOW most ezt a varázslatos világot mutatja meg az A38 koncerttermében 2020. február 21-én pénteken.

Címkék: 
Psychedelic BEATLES Songs by The BlackBirds