Bejelentkezés

x
Search & Filters

The Southern Oracle, Stubborn, Wishes

 
Város: 
Budapest 14. kerület
Helyszín: 
Időpont: 
2019. január 18. péntek, 19:00
Belépő: 
1500 - 2000 Ft

Négy év után ismét új nagylemezzel jelentkezik a The Southern Oracle – a Hiraeth dalai egy olyan utópiáról íródtak, ahol a gyermekek követendő példa híján sosem nőnek fel, a nyomasztó hangulatról pedig a dalszövegeken túl az arra épülő negyvenoldalas képregény gondoskodik.

Miközben a The Southern Oracle nemcsak megújította zenei formanyelvét az ezredfordulót metalos hardcore-ban, a thrash-es riffekben, a pumpáló dobjátékban és a kórusokban gazdag, erőteljes vokálokban, a zenekar készen áll legújabb lemezével arra, hogy visszafoglalja helyét a hazai undergroundban, megalakulásának jubileumi évében.

A Dürer Kert középső termében tartott lemezbemutató a zenekar Stubbornnal közös turnéjának budapesti állomása is.

A Let’s Start a Fire nemcsak 2018 egyik legerősebb hazai anyaga lett, hanem definiálta is azt, amit a Stubborntól nemcsak élőben, hanem lemezen is elvárhatnak a rajongók: a feszes váltások, a súlyos groove-ok mellett önfeledt, pozitív vibe sugárzik a dalokból, amikkel a teltházas legutóbbi Düreres koncert után ismét egy egész terem tud majd azonosulni.

Az estét pedig, ahogy a turnét is, a Wishes nyitja majd, akik dallamos metal/hardcore dalaikkal az egyik legígéretesebb produkcióvá váltak a szubkultúrában már első kislemezük megjelenését követően.

 

Címkék: 
The Southern Oracle
Stubborn
Wishes