Bejelentkezés

x
Search & Filters

Világslágerek A BackStage Pub Színpadán!

 
Város: 
Budapest 6. kerület
Helyszín: 
Időpont: 
2014. szeptember 26. péntek, 20:30
Belépő: 
1000Ft

Ütős rock buli készül a BackStage Pub színpadán: szeptember 26-án, pénteken este két remek zenekar játssza majd a világslágereket, amikre mindenki táncra perdülhet!

Közeleg a péntek este, és még nem tudjátok, hová menjetek a barátaiddal?  Jóféle rock koncertre vágytok, ahol táncolhattok, ismerkedhettek, sörözhettek, és az egész nem is kerül túl sokba? Akkor szeptember 26-án vegyétek az irányt a BackStage Pub felé, ahol két remek zenekar is fellép aznap este, jobbnál jobb zenékkel fokozva a hangulatot.

Az estét 20:30 körül a Bon’s Scotch nyitja, akik AC/DC dalokat játszanak a Bon Scott érából, vagyis az 1974-80 közötti időszakból. A zenei időutazáson olyan kedvenceket is hallhatsz, mint például a Girls Got Rythm, de a zenekar számos más szerzeményt is előad az eredetihez hasonló, mégis valamelyest egyedi hangzásban.

A tervek szerint 22:00 után az SLT veszi át a stafétát, vagy inkább a színpadot, akik olyan sztárok legnépszerűbb dalait hozzák el a közönségnek, mint a The Beatles, a Nickelback, Bruno Mars, a Green Day vagy a Snow Patrol. A feldolgozások mellett saját dalaikat is legalább akkora tapssal jutalmazza a közönség, legyen szó akár a Hey You-ról, a Rushról, vagy a Hattyú néven emlegetett szerzeményről.

A két zenekar egész estés koncertjére a belépő 1000 forint, ami a zenei élmény mellett egy welcome sört is jelenthet számodra.

Időpont: szeptember 26, péntek este 20:30-tól

Helyszín: Backstage Pub, Városligeti fasor 44.

Belépő: 1000 Ft, ami magába foglal egy welcome sört is.

A zenekarokról itt találsz bővebb infót: www.slt.hu , https://www.facebook.com/sltband

http://www.damnedroad.hu/

A BackStage Pubról pedig itt: http://backstagepub.hu/

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/768223323239027/

Címkék: 
Világslágerek a BackStage Pub színpadán!
SLT
Bon’s Scotch
ac/dc
híres
tribute
zenekar
feldolgozás
Nickelback
Bruno Mars
The Beatles
red hot chili peppers
koncert
koncertajánló
backstage. BackStage Pub