Bejelentkezés

x
Search & Filters

Coffee City

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2013

További képek

Biográfia: 

2013 novemberében alakultunk. Székhelyünk Tatabánya. Szeretjük a kávét és a rockzenét. Dalainkra a 70-es évek rockzenéje, és a 90-es évek grunge hulláma van nagy hatással.

A zenekart ketten kezdtük el csinálni (Cserhalmi Krisztina, Kucsera Róbert), először a dalok akusztikus hangszerelésben szólaltak meg. Majd csatlakozott hozzánk egy dobos (Horváth Ferenc) és egy basszusgitáros (Horváth Zoltán), és így alakult ki a mostani rockos megszólalás.

Dalainkkal az egyszerűség és változatosság felé törekszünk, de csak annyira, hogy még a legtöbben megtalálják benne a maguk mondanivalóját. Alakulásunk óta számos akusztikus koncertet, illetve rockos klubkoncertet adtunk, ezeket továbbra is szeretnénk megtartani, jó érzés kétféle megszólalásmódban előadni dalainkat.

Célunk a jövőben, hogy eljusson zenénk a nagyközönséghez, minél több koncertet adhassunk, minél több helyen, illetve, hogy jó dalokat írjunk.

2015-ben elkészítettük első EP-nket, amin 7 dal található. Repertoárunk azóta is folyamatosan bővül.

Terveink között szerepel, hogy készítsünk élő stúdiókoncertet, minél több szabadtéri akusztikus performanszt adjunk elő, illetve még készülünk egy nagyszabású nem megszokott albumbemutató koncertsorozatra is. Egyelőre ez még legyen titok.

Videók

  • https://www.youtube.com/watch?v=TmPfF5m9SYg

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Cserhalmi Krisztina
ének
Kucsera Róbert
gitár
Horváth Zoltán
basszusgitár
Horváth Ferenc
dob
Címkék: 
Coffee City